Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Het fundament om je werkgeversmerk lokaal te versterken

19 september 2023

De krapte op de arbeidsmarkt is groter dan ooit tevoren en werkzoekenden zijn voornamelijk latent zoekend. Maar hoe vindbaar ben jij als werkgever en hoe onderscheid jij je ten opzichte van je concurrenten? Hoe bekend is jouw directe omgeving met de werkzaamheden binnen jouw bedrijf? Voor welke banen is de reisbereidheid niet zo groot en moet je zoeken in je directe omgeving? Herken jij je in deze vraagstukken? Dan helpen wij je graag op weg!

Om een bredere doelgroep te bereiken, is het aan te raden om gebruik te maken van een crossmediale campagne. Op die manier profiteer je van divers bereik in print en online.

Bij BDUmedia betekent het dat jouw vacature in één of meerdere van de onderstaande media voorbij komt:

De kracht van onze nieuwsmerken zit hem in de sterke lokale betrokkenheid. Onze redacteuren staan midden in de lokale samenleving en onze media-adviseurs weten wat er speelt bij lokale ondernemers. Dat werpt zijn vruchten af, want het gemiddelde bereik van onze huis-aan-huiskranten ligt op maar liefst 56 procent.

Onze huis-aan-huiskranten worden wekelijks door zes op de tien inwoners gelezen en onze nieuwssites verwelkomen maandelijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers! Geen enkel ander medium kan hieraan tippen.

BaanDichtbij-vacaturekrant

De BaanDichtbij-vacaturekrant bestaat sinds 2021 en wordt samen met de lokale nieuwstitels van BDUmedia huis-aan-huis verspreid; gewoon gratis door de brievenbus. De speciale bijlage verschijnt in acht regio’s, bij in totaal veertig kranten. De vacaturekrant staat vol met redactionele verhalen over carrièreswitches, arbeidsmarktontwikkelingen, werk & privé en nog veel meer! Kortom, een ideaal middel om jouw vacatures bekend te maken.

Profiteer van crossmediaal bereik om echt impact te maken én – niet geheel onbelangrijk – om in beeld te blijven bij die potentiële sollicitant. Het is bewezen dat hoe vaker een vacature vertoond wordt, des te lager de drempel wordt om te solliciteren voor mensen die de vacature vaak tegenkomen. De kracht van herhaling werkt!

Branded content

Wil jij een mooie tekst over jouw bedrijf op subtiele wijze verpakt in een redactioneel artikel? Kies dan voor branded content. Hoe werkt het? Je lift mee op de betrouwbare uitstraling van onze regionale nieuwsmerken wat uiteindelijk zorgt voor een toenemend vertrouwen bij potentiële werknemers.

Branded content biedt niet alleen de mogelijkheid en de ruimte om te vertellen over de openstaande vacature, maar ook om de lezers een kijkje te laten nemen in jouw bedrijf. Laat een medewerker aan het woord, vertel iets over jullie laatste personeelsuitje of geef de lezer een inkijkje in jullie dagelijkse routine. Maak je verhaal persoonlijk en laat de sollicitant weten dat het ontzettend leuk is om bij jouw bedrijf werkzaam te zijn!

Display bannering

Met display bannering adverteer je gericht op basis van doelgroepen, onderwerpen, zoekwoorden en specifieke websites. Op deze manier toon je een specifieke boodschap aan je gewenste doelgroep. Het is mogelijk om jouw banner te plaatsen op duizenden websites, video’s en apps en deze dan direct door te linken naar de landingspagina van de vacature. De banner wordt opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf.

Videoadvertenties

Welke boodschap wil je overbrengen? Wil je een moeilijke vacature opvullen of wil je je werkgeverschap laten zien? Heb je bijvoorbeeld een vacature op een belangrijke functie? Dan wil je nauwkeurig te werk gaan om de perfecte kandidaat vinden. Door het maken van een recruitmentvideo versnel je het zoekproces en vergroot je de kans op succes. 

Je kunt er ook voor kiezen om een bedrijfsvideo algemener in te steken. Kies voor een brede wervingscampagne als je veel vacatures open hebt staan. Je gaat dan als ware het hele bedrijf door: wie ben je als werkgever, wat doe je en welke kwaliteiten zoek je bij je personeel?

Benieuwd wat BDUmedia voor jouw kan betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Terug naar overzicht