Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Bedrijfsvideo

Zet je bedrijf in de schijnwerpers met een bedrijfsvideo!

Op websites, video’s en apps
Gericht adverteren
Eigen logo en huisstijlkleuren
Persoonlijk advies

Waarom bedrijfsvideo?

Adverteren met een bedrijfsvideo is de perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten. Op deze manier zien niet alleen mogelijk nieuwe klanten jouw bedrijf, maar ook mogelijk nieuwe medewerkers. Zet je onderneming op de kaart en laat met video zien dat jij de expert bent op je vakgebied. Met een bedrijfsvideo zet je jouw bedrijf écht in de schijnwerpers; een video zegt namelijk zo veel meer dan alleen woorden.

Advies op maat *Vanaf prijs €650,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij nemen het gehele proces uit handen. We doen een intake, maken scripts, denken met jou mee en stellen een format voor. We draaien de video op een door jou gekozen dag en leveren deze kant-en-klaar aan. De video plaatsen wij ook nog eens op onze nieuwssites voor een gegarandeerd groot bereik. Natuurlijk mag jij de video gebruiken voor je eigen doeleinden. Nieuwsgierig naar onze producties? Bekijk ze dan op ons YouTube-kanaal.

Bedrijfsvideo’s bij BDUmedia

Toon de sterke kanten van jouw bedrijf in een flitsende video met muziek, voice-over en dronebeelden. Voor bedrijfsvideo’s heeft BDUmedia Zeg het met video opgericht. Onze videoexperts zorgen dat je boodschap authentiek is en laten de essentiële boodschap zien. Zeg het met video neemt je graag al het videowerk uit handen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf beelden aan te leveren. 

Bij BDUmedia heb je de mogelijkheid om bedrijfsvideo’s te combineren met andere manieren van adverteren. Wat dacht je van de combinatie met een display banner op een website of met een folder die verspreid wordt met de krant? Wij adviseren je over de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor bedrijfsvideo’s? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Adverteren in de krant
Breng je advertentie offline onder de aandacht met een advertentie in een van onze nieuwsbladen!
Folderverspreiding
Laat jouw flyer of folder bij mensen thuis op de mat vallen.
Display bannering
Plaats een banner met jouw advertentie of vacature op duizenden websites, in video’s en in apps.
Branded content
Creëer naamsbekendheid door je advertentie subtiel terug te laten komen in content.
Terug naar overzicht