Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Display bannering

Plaats een banner met jouw advertentie of vacature op duizenden websites, in video’s en in apps.

Op websites, video's en apps
Gericht adverteren
Eigen logo en huisstijlkleuren
Persoonlijk advies

Waarom display bannering?

Je wilt dat zo veel mogelijk mensen je bedrijf of diensten kennen. Dat kan door te adverteren aan jouw doelgroep met display bannering. Met display bannering laat je je advertentie zien in een banner op duizenden websites, video’s en apps. En dankzij BDUmedia adverteer je midden in het regionale nieuws. Zo bouw je naamsbekendheid op en trek de aandacht van potentiële nieuwe klanten of medewerkers. Met display bannering adverteer je gericht op doelgroep, onderwerp, zoekwoorden en/of specifieke websites. Zo is de kans het grootst dat je de juiste klanten of kandidaten bereikt. Onze media-adviseurs geven advies over de juiste kanalen voor jouw display banner.

Je logo en huisstijlkleuren komen terug in de banner wanneer je adverteert via display bannering. Hierdoor is de banner herkenbaar; je komt én blijft in beeld.

Display bannering bij BDUmedia

Wij helpen je om je advertenties via display bannering aan het grootste publiek te laten zien. Zo creëer je bekendheid voor je bedrijf en word je gevonden. Adverteren kan al vanaf € 12 per 1000 weergaven. 

Met BDUmedia heb je de mogelijkheid om display bannering-advertenties te combineren met andere manieren van adverteren. Wat dacht je van de combinatie met een door ons gemaakte bedrijfsvideo op YouTube? Of een folder die verspreid wordt met de krant? Wij adviseren je over de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor display-advertenties? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag! 

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Offline adverteren
Breng je advertentie offline onder de aandacht met printadvertenties in een van onze nieuwsbladen!
Bedrijfsvideo
Zet je bedrijf in de schijnwerpers met een bedrijfsvideo!
Vacaturekrant
Zoek je versterking voor je bedrijf of organisatie, maar heb je de juiste kandidaat nog niet...
Social media campagne
Wil jij impact maken met jouw social media campagnes? Weet je wat je wilt bereiken, maar ontbreekt...
Terug naar overzicht