Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Vacature plaatsen

Plaats een vacature en vind de juiste medewerker in jouw regio.

Direct onder de aandacht
Veel mogelijkheden
Crossmediale advertenties
Persoonlijk advies

Waarom vacature plaatsen?

Veel bedrijven hebben vacatures openstaan die niet direct ingevuld worden. Ben jij ook op zoek naar personeel? En wil je dat extra’s bieden waardoor nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf kiezen? Breng met hulp van BDUmedia je vacature onder de aandacht en vind de juiste medewerker in jouw regio! Wij bieden talloze mogelijkheden: een advertentie in de krant, via beeld op YouTube of tussen het nieuws via display bannering. Richt je advertentie specifiek op je doelgroep, sluit aan bij de media van je doelgroep en vind zo de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Een vacature plaatsen via BDUmedia

Met BDUmedia heb je de mogelijkheid verschillende kanalen in te zetten om je vacature op te laten vallen. Heb je al wel eens gedacht aan een vacaturevideo of een advertentie in je regionale krant? Wanneer de advertentiekanalen voor je vacature elkaar aanvullen, creëer je crossmediale advertenties. Met crossmediale advertenties optimaliseer je het bereik en effect van je campagne. Hoe je dit het beste doet? Onze adviseurs geven je graag advies over de beste opties voor jouw vacatures.

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor het plaatsen van vacatures? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Vacaturevideo
Vind de perfecte kandidaten voor jouw organisatie met een vacaturevideo!
Specials
Laat je bedrijf of diensten in de specials van BDUmedia terugkomen. Of breng je eigen special uit!
Offline adverteren
Breng je advertentie offline onder de aandacht met printadvertenties in een van onze nieuwsbladen!
Regiotreffers
Kies voor rubrieksadvertenties of annonces met de Regiotreffers van BDUmedia.
Terug naar overzicht