Vacature plaatsen

Op zoek naar personeel? Vind de juiste medewerker in jouw regio! Door het sterke leesbereik van onze lokale nieuwsmerken komt jouw vacature onder de aandacht van een breed publiek. Door krachtige combinaties met social media en indeed komt jouw vacature onder de aandacht bij actief werkzoekenden maar ook bij latent werkzoekenden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met één van onze vacaturespecialisten in jouw regio.

Optimaal zichtbaar

Breng jouw vacature onder de aandacht in de krant, op YouTube, tussen het nieuws via Display Bannering en/of Branded Content. Ontdek daarbij ook de kracht van video, bijvoorbeeld in combinatie met LinkedIn.

De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen specifiek worden ingezet o.b.v. jouw doelgroep.

Met crossmediaal adverteren is het bereik en het effect van je campagne optimaal en bereik je zowel latent- als actief werkzoekenden. Kies voor een van onze pakketten of vraag meer informatie aan.

Personeelsadvertenties worden standaard doorgeplaatst op baandichtbij.nl. Voor deze doorplaatsing wordt een vaste toeslag berekend.

Vacature Pakket Lokaal*

250 (Vanaf prijs)
  • Vacature in een nieuwsblad naar keuze
  • Gesponsorde vermelding op baandichtbij.nl, looptijd van 14 dagen
  • Banner op nieuwssite naar keuze, looptijd van 14 dagen*

Vacature Pakket Regionaal *

410 (Vanaf prijs)
  • Vacature in een nieuwsblad naar keuze
  • Gesponsorde vermelding op baandichtbij.nl, looptijd van 14 dagen
  • Banner op nieuwssite naar keuze, looptijd van 14 dagen*
  • Social campagne op Facebook, Instagram** of Youtube***

Ontdek de kracht van vacature video's!

Wat heb jij te vertellen aan je trouwe fans en nieuwe klanten? Wij zijn een onderdeel van BDUMedia en bereiken dagelijks miljoenen Nederlanders met onze kranten, online nieuwstitels en vakbladen. Profiteer van het grootste en sterkste lokale bereik om jouw boodschap over te brengen.

Laat een recruitment video maken om de perfecte kandidaten voor jouw organisatie te vinden. Laat zien wat voor een bedrijfscultuur en werksfeer er heerst, wie de toekomstige collega’s worden, en naar welk type werknemer je op zoek bent. Kortom, in een recruitment-video laat je zien waarom het zo leuk is om voor jouw organisatie te komen werken.

Het belangrijkste van een goede wervingsvideo is dat de boodschap authentiek en echt overkomt. Kandidaten prikken namelijk snel door gelikte informatie heen. Bovendien stel je de toekomstige werknemer teleur wanneer er een verkeerd beeld van de bedrijfsidentiteit gegeven wordt. Wees dus vooral lekker jezelf.

 

Daarnaast is het ook belangrijk om de wervingsvideo af te stemmen op de doelgroep. Maak daarom geen algemene video, maar spits hem toe op een specifieke vacature. Een wervingsvideo voor een HR-medewerker kan bijvoorbeeld compleet anders zijn dan wanneer je opzoek bent naar een IT-specialist. Wij helpen je hier graag bij.

Branded Content

Wil je meer impact creëren voor jouw vacature of wil jij je als werkgever steviger op de kaart zetten? Onze lokale nieuwsmerken bieden hiervoor diverse mogelijkheden in de vorm van branded content. Hiermee bieden wij een krachtig platform, waarmee jij je kunt onderscheiden ten opzichte van jouw concurrenten/branchegenoten.

Promoot niet alleen de vacature, maar ook je bedrijf
Promoot niet alleen de vacature, maar laat ook je bedrijf opvallen! Dit kan door middel van advertorials of door een Werk(gever) in Beeld-video. Op deze manier krijgen potentiële medewerkers een beeld van de cultuur van jouw organisatie en is het meteen een mooie promotie.