Branded Content

Het verhaal van jouw merk of bedrijf op een originele, relevante en effectieve manier aan je doelgroep vertellen? Branded content biedt verrassende mogelijkheden. Lift mee op het grote bereik van onze nieuwsmerken, bijvoorbeeld met een bedrijfsreportage, video of column. Onze tekstschrijvers en videomakers denken graag met je mee. Door gebruik te maken van specifieke columns waarbij jouw kennis centraal staat in ‘de specialist’ of met behulp van een inspirerende reportage waarbij jouw product of dienst positief wordt uitgelicht.

De voordelen van Branded content

  • Origineel
    Bij branded content wordt de boodschap origineel verpakt. Geen commercieel praatje, maar een verhaal dat boeit en inspireert. Grote kans dat lezers/kijkers het verhaal delen op social media.
  • Relevant
    Jouw verhaal stemmen we volledig af op je doelgroep, we maken het persoonlijk. Een link naar de actualiteit biedt nóg meer attentiewaarde.
  • Effectief
    Onze lokale titels hebben een groot online en offline bereik, waardoor het artikel door veel mensen gelezen wordt.
Van Ginkel Keukens in de Barneveldse Krant

Case Van Ginkel Keukens

Een mooi voorbeeld van De Specialist is het artikel van Van Ginkel Keukens. Deze keukenspecialist uit Barneveld deelde kennis over een belangrijke ontwikkeling in de branche: het verdwijnen van de afzuigkap uit de keuken. Dankzij de laagdrempelige en persoonlijke aanpak trok het artikel veel lezers. Bekijk het artikel hier

Onze verschillende productvarianten

Onze specialisten helpen je met advies op maat graag aan de branded content die past bij jouw doelgroep en bedrijf. Meteen aan de slag? Diverse formats hebben hun waarde al ruimschoots bewezen.

De Specialist

Deel jouw expertise in een column met duizenden lezers en bouw autoriteit op.

Verhuisverhalen

Breng je makelaarskantoor op originele wijze onder de aandacht bij duizenden woningbezitters.

Werkgever in beeld

Maak het verschil op de arbeidsmarkt en kom onder de aandacht bij potentiële werknemers.

Jouw verhaal, ons bereik

Crossmediaal inzetten

Met onze branded content oplossingen staat jouw verhaal niet alleen in de krant, maar ook online bieden wij een krachtig bereik. Bovendien kan je branded content ook goed combineren met andere communicatieve uitingen. Denk bijvoorbeeld aan video advertising, native advertising of display bannering. Doordat je op verschillende kanalen actief bent en deze middelen op elkaar laat aansluiten, werk je effectiever aan je zichtbaarheid.

Ons nieuws uit de regio bereikt een groot deel van Nederland. Niet alleen via de krant, maar ook online. Met onze kranten bereiken wij wekelijks ruim 800.000 huishoudens en zo’n 1,5 miljoen mensen in Nederland. Daarnaast bereiken onze nieuwswebsites ruim 1,5 miljoen unieke personen per maand. 

ALTIJD EEN GOEDE KEUZE

Kies een pakket wat bij je past

Blijf onder de aandacht van jouw doelgroep door regelmatig zichtbaar. Onze branded content pakketten zijn hiervoor een ideale oplossing. Onze redacteuren zorgen voor verrassende invalshoeken om het verhaal achter jouw onderneming onder de aandacht te brengen. Zo werken we aan jouw naamsbekendheid en het opbouwen van een merkvoorkeur. 

Maandelijks

Basis

Maandelijks

99
Jaarlijks 3 branded content artikelen
Jaarlijks 3 campagnes via Social Media
Geschreven door onze redacteuren
Publicatie op een nieuwssite naar keuze

Plus

Maandelijks

149
Jaarlijks 3 branded content artikelen
Jaarlijks 3 campagnes via Social Media
Geschreven door onze redacteuren
Publicatie op een nieuwssite naar keuze
Inclusief 2 plaatsingen in de krant (½ pagina)