Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Branded content

Creëer naamsbekendheid door je advertentie subtiel terug te laten komen in content.

Subtiele content
Naamsbekendheid en vindbaarheid
Compleet artikel
Persoonlijk advies

Waarom branded content?

We leven in een tijd waarin informatie in overvloed beschikbaar is. De interesse in kwalitatieve informatie neemt daardoor toe. Met branded content heb je de mogelijkheid om jouw advertentie of vacature subtiel te verwerken in een informatief stuk. Laat zo je bedrijf of dienst opvallen en creëer naamsbekendheid. Licht de positieve eigenschappen van je bedrijf uit en wees – op een subtiele manier – vindbaar.

Branded content bij BDUmedia

BDUmedia licht jouw bedrijf of diensten online en/of offline uit via branded content. Onze redacteur schrijft een kwalitatief artikel waarmee hij de juiste snaar weet te raken bij de lezers. Een verhaal dat boeit en inspireert, maar waarin ook jouw bedrijf positief naar voren komt. Een fotograaf schiet geschikt beeldmateriaal; zo wordt een compleet artikel gecreëerd. Samen met onze media-adviseurs bepaal jij waar je artikel te zien is: in de krant of juist op een website. 

En wil je je advertentie ook nog op een andere manier uitlichten? Bij BDUmedia zijn er nog veel meer oplossingen om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat dacht je van een bedrijfsvideo of display bannering?

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor branded content? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Vacaturevideo
Vind de perfecte kandidaten voor jouw organisatie met een vacaturevideo!
Landelijk adverteren
Bereik lokaal jouw doelgroep door landelijk te adverteren met een passende strategie.
Social media campagne
Wil jij impact maken met jouw social media campagnes? Weet je wat je wilt bereiken, maar ontbreekt...
Vacature plaatsen
Plaats een vacature en vind de juiste medewerker in jouw regio.
Terug naar overzicht