Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Branded content

Creëer naamsbekendheid door je advertentie subtiel terug te laten komen in content.

Subtiele content
Naamsbekendheid en vindbaarheid
Compleet artikel
Persoonlijk advies

Waarom branded content?

We leven in een tijd waarin informatie in overvloed beschikbaar is. De interesse in kwalitatieve informatie neemt daardoor toe. Met branded content heb je de mogelijkheid om jouw advertentie of vacature subtiel te verwerken in een informatief stuk. Laat zo je bedrijf of dienst opvallen en creëer naamsbekendheid. Licht de positieve eigenschappen van je bedrijf uit en wees -op een subtiele manier- vindbaar.

Branded content bij BDUmedia

BDUmedia licht jouw bedrijf of diensten online en/of offline uit via branded content. Onze redacteur schrijft een kwalitatief artikel waarmee hij de juiste snaar weet te raken bij de lezers. Een verhaal dat boeit en inspireert, maar waarin ook jouw bedrijf positief naar voren komt. Een fotograaf schiet geschikt beeldmateriaal; zo wordt een compleet artikel gecreëerd. Samen met onze media adviseurs bepaal jij waar je artikel te zien is: in de krant of juist op een website. 

En wil je je advertentie ook nog op een andere manier uitlichten? Bij BDUmedia zijn er nog veel meer oplossingen om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wat dacht je van een bedrijfsvideo of display bannering?

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor branded content? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Kennismakings-pakketten
Wil jij de kracht van lokale marketing ervaren? Maak gebruik van één van onze...
Folders verspreiden
Laat jouw flyer of folder bij mensen thuis op de mat vallen.
Offline adverteren
Breng je advertentie offline onder de aandacht met print advertenties in een van onze nieuwsbladen!
Social media
Bereik jouw doelgroep door te adverteren via de populaire social media-kanalen van je doelgroep.
Terug naar overzicht