Over ons

BDUmedia is een werkmaatschappij van de Koninklijke BDU in Barneveld. Dit bedrijf vindt zijn oorsprong in de “Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij”, die in 1871 werd opgericht. In de loop der jaren groeide de Koninklijke BDU uit tot een middelgrote media-onderneming. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.

BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Al 145 jaar bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant maar daarnaast hebben wij ook een uitgebreid online portfolio.

Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken. Externe producenten dragen het merendeel van de inhoud aan. Dat biedt ons de mogelijkheid om onze merken een gevarieerde en aantrekkelijke redactionele inhoud te geven, die door de lezers gewaardeerd wordt. Daardoor zijn onze merken ook aantrekkelijk voor uw commerciële boodschap.

Het exploiteren van mediamerken vraagt vandaag de dag een hoge mate van efficiency. BDUmedia beschikt daarom over de modernste procesflows voor de verwerking van de redactionele en commerciële content van de merken. Onze vakbekwame en betrokken medewerk(st)ers verzorgen daarmee de kwalitatief hoogstaande producten van BDUmedia.