Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871

Bij Koninklijke BDU B.V. werken bijna 180 enthousiaste en betrokken medewerkers, waarvan ongeveer 40 bij BDUprint, waar ze hun expertise inzetten om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren. Vanuit Barneveld, Hoofddorp, Ede en Gorinchem werken met name journalisten, verkopers en marketeers samen om het lokale nieuws en vakinformatie uit te geven via de vele kanalen die ons ter beschikking staan. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en gaan we informeel met elkaar om.

Onze Producten

Nieuwsmerken

Onder BDUmedia vallen 41 nieuwsmerken die het lokale nieuws in de regio brengen. Lees hier welke nieuwsmerken onder BDUmedia vallen.

Bekijk onze nieuwsmerken

Werken bij BDUmedia

Wil je ook deel uitmaken van een team dat in hoge kwaliteit drukwerk en advertenties levert? En wil je enorm veel leren? Wij bieden een prachtige werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen. Binnen onze branche zijn continu nieuwe uitdagingen en volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Daardoor is geen dag hetzelfde! Solliciteer direct op één van de vacatures.

Vacatures bekijken
Klanten werven
Klanten werven
Bereik nieuwe klanten door offline én online te adverteren met BDUmedia.
Medewerkers vinden
Medewerkers vinden
Zet je vacature groots uit binnen de juiste doelgroep! Vind de medewerker die bij jouw bedrijf past met hulp van BDUmedia.
Naamsbekendheid vergroten
Naamsbekendheid vergroten
Zorg dat je belangrijkste klanten je kennen én herkennen door je naamsbekendheid te vergroten.