Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Aan de slag bij BDUmedia

Toe aan iets nieuws? Kom werken bij BDUmedia, specialist in lokaal nieuws. Met onze nieuwssites, apps en kranten bereiken en verbinden we wekelijks miljoenen lokale lezers en bedrijven. Of je nu aan...
Bereik duizenden mensen met je werk
Veel vrijheid en flexibiliteit
Toffe collega's
Filter op expertise
Filter op uren
Filter toepassen
14 Resultaten getoond

Media adviseur Barneveld

Als Media adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster.

Marketeer B2B

Kom jij ons helpen om onze commerciële successen te laten groeien door het opzetten van impactvolle marketingcampagnes? Solliciteer dan snel op de veelzijdige functie van marketeer B2B.

Journalist Soester Courant

De redactie van de Soester Courant.nl is op zoek naar versterking. Daarvoor heeft BDUmedia, uitgever van huis-aan-huisbladen, nieuwsbladen en een dagblad in verschillende regio’s, plaats voor een journalist Soester Courant.

Media adviseur Nieuwsbode Zeist

Als Media adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster.

Verkoopcoördinator Gorinchem

Ben jij ambitieus, heb jij een commerciele instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is de functie van verkoopcoördinator wat voor jou. Je bent zelfstandig en in staat om jouw team dagelijks te laten groeien door ze te coachen.

Commercieel medewerker cluster Amersfoort

Ben jij die commerciële duizendpoot die graag pro-actief de telefoon in klimt om onze klanten te adviseren? En geef het je een kick om samen met je team commerciële successen te behalen? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken te vertegenwoordigen!

Stagiair afdeling ICT

BDUmedia heeft een leuke stageopdracht voor een HBO student met competenties op het raakvlak van het juridische, administratieve en ICT.

Opdracht in 2023
Vacature bekijken

Online redacteur

Als redacteur bepaal je het lokale nieuws van de dag. Je houdt van de regio Haarlemmermeer/ Amstelveen en bent nieuwsgierig naar alles wat daar speelt. Ben jij onze nieuwe online redacteur?

Journalist De Puttenaer

Als journalist werk je in het redactieteam Randmeren waar je je met name bezighoudt met het maken en publiceren van content via verschillende kanalen. Binnen dit redactieteam werken we aan onze lokale uitgaven De Puttenaer.nl, Ermelo’s Weekblad.nl en Harderwijker Courant.nl.

Media adviseur binnendienst cluster Randmeren

Gaat jouw hart sneller kloppen van Sales? Wil jij je commercieel ontwikkelen of een vliegende start maken van jouw carrière in de verkoop? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken te vertegenwoordigen!

Stageplaatsen journalistiek BDUmedia

Wil jij stagelopen op één van onze redacties in Nederland? Dat kan! We bieden journalistieke stages op lokaal niveau bij onze dag- en weekbladen.

Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant!

Journalistiek talent De Woudenberger (freelance)

Weet jij wat er speelt in Woudenberg? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor De Woudenberger!

Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Bij BDUmedia staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent.

    Upload je C.V.*