Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Aan de slag bij BDUmedia

Toe aan iets nieuws? Kom werken bij BDUmedia, specialist in lokaal nieuws. Met onze nieuwssites, apps en kranten bereiken en verbinden we wekelijks miljoenen lokale lezers en bedrijven. Of je nu aan de slag gaat als journalist, marketeer of media-adviseur: jouw werk heeft impact! Kies ook voor toffe collega’s, een goed salaris en een baan met veel vrijheid.

Bereik duizenden mensen met je werk
Veel vrijheid en flexibiliteit
Toffe collega's
Filter op expertise
Filter op uren
Filter toepassen
4 Resultaten getoond

Traineeship onderzoeksjournalistiek

Als trainee bij BDUmedia en Bureau Spotlight in de Gelderse Vallei zet jij je in voor het versterken van de lokale samenleving en democratie door onafhankelijk journalistiek onderzoek.

Stageplaatsen journalistiek BDUmedia

Wil jij stagelopen op één van onze redacties in Nederland? Dat kan! We bieden journalistieke stages op lokaal niveau bij onze dag- en weekbladen.

Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant!

Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Bij BDUmedia staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent.

    Upload je C.V.*