Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Aan de slag bij BDUmedia

Toe aan iets nieuws? Kom werken bij BDUmedia, specialist in lokaal nieuws. Met onze nieuwssites, apps en kranten bereiken en verbinden we wekelijks miljoenen lokale lezers en bedrijven. Of je nu aan de slag gaat als journalist, marketeer of media-adviseur: jouw werk heeft impact! Kies ook voor toffe collega’s, een goed salaris en een baan met veel vrijheid.

Bereik duizenden mensen met je werk
Veel vrijheid en flexibiliteit
Toffe collega's
Filter op expertise
Filter op uren
Filter toepassen
8 Resultaten getoond

Freelance journalist regio Amersfoort

Als commercieel redacteur weet jij alles van teksten die mensen in beweging brengen. Je geniet van dagelijks contact met bevlogen ondernemers. Je interviewt, verzint originele invalshoeken en schrijft verhalen die in de smaak vallen bij duizenden lezers.

Freelance basis
Vacature bekijken

Freelancer Amstelveens Nieuwsblad

Ben jij gepassioneerd door lokale politiek en wil je jouw interesse omzetten in actie? Het Amstelveens Nieuwsblad zoekt een dynamische correspondent die gedreven is om het laatste nieuws uit de gemeentepolitiek te verslaan voor zowel onze krant als onze nieuwssite.

Monteur mechatronica

Als onderdeel van ons team draag je bij aan het optimale functioneren van onze productiemiddelen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van tijdig preventief onderhoud met aandacht voor detail, evenals het vakkundig en effectief oplossen van storingen wanneer ze zich voordoen.

Productiemedewerker(s)

BDUprint beschikt over ruim 150 jaar ervaring én de modernste krantenpers van Nederland. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn onze sleutelbegrippen. Onze drukkerij is 5 dagen per week 24 uur per dag in bedrijf.  

Rotatiedrukker

BDUprint beschikt over ruim 150 jaar ervaring én de modernste krantenpers van Nederland. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn onze sleutelbegrippen. Onze drukkerij is 5 dagen per week 24 uur per dag in bedrijf.  

Journalistiek talent Baarnsche Courant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Baarn en vind je het leuk daarover te schrijven? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Baarnsche Courant.

Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant!

Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Bij BDUmedia staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent.

    Upload je C.V.*