Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Aan de slag bij BDUmedia

Toe aan iets nieuws? Kom werken bij BDUmedia, specialist in lokaal nieuws. Met onze nieuwssites, apps en kranten bereiken en verbinden we wekelijks miljoenen lokale lezers en bedrijven. Of je nu aan de slag gaat als journalist, marketeer of media-adviseur: jouw werk heeft impact! Kies ook voor toffe collega’s, een goed salaris en een baan met veel vrijheid.

Bereik duizenden mensen met je werk
Veel vrijheid en flexibiliteit
Toffe collega's
Filter op expertise
Filter op uren
Filter toepassen
9 Resultaten getoond

Media adviseur binnendienst Gorinchem

De merken van BDUmedia zijn de belangrijkste bron van lokale informatie voor de inwoners van Midden-Nederland. Via onze kranten, nieuwssites en via social media bereiken we wekelijks zo’n 3 miljoen mensen. Voor adverteerders zijn we daarmee dé partij om hun doelgroepen in Midden-Nederland te bereiken.

Rotatiedrukker / productiemedewerker

BDUprint beschikt over ruim 150 jaar ervaring én de modernste krantenpers van Nederland. Flexibiliteit & snelheid, kwaliteit & betrouwbaarheid zijn onze sleutelbegrippen.Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een rotatiedrukker/productiemedewerker fulltime, 36 uur per week, drie ploegendienst.

Media adviseur binnendienst

Voor onze merken in de regio Utrecht (‘t Groentje Houtens Nieuws, ‘t Groentje Bunnik/Wijks Nieuws, De Kaap/Stichtse Courant, Nieuwsbode Zeist en Biltsche Courant)  zoeken wij een gedreven en ondernemende Media adviseur binnendienst. Journalistiek talent Baarnsche Courant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Baarn en vind je het leuk daarover te schrijven? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Baarnsche Courant.

Verslaggever

De redacties van Stad Amersfoort.nl en Stad Nijkerk.nl zoeken versterking. Daarvoor is uitgever BDUmedia, landelijk specialist in lokaal nieuws, op zoek naar een gedreven verslaggever. 

Freelance sportverslaggever Gelderse Vallei en Eemgebied

Als freelance sportverslaggever leg jij mooie sportachtergrondverhalen vast en bouw jij mee aan onze sporttitels!

Stageplaatsen journalistiek BDUmedia

Wil jij stagelopen op één van onze redacties in Nederland? Dat kan! We bieden journalistieke stages op lokaal niveau bij onze dag- en weekbladen.

Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant!

Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Bij BDUmedia staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent.

    Upload je C.V.*