Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Aan de slag bij BDUmedia

Toe aan iets nieuws? Kom werken bij BDUmedia, specialist in lokaal nieuws. Met onze nieuwssites, apps en kranten bereiken en verbinden we wekelijks miljoenen lokale lezers en bedrijven. Of je nu aan de slag gaat als journalist, marketeer of media-adviseur: jouw werk heeft impact! Kies ook voor toffe collega’s, een goed salaris en een baan met veel vrijheid.

Bereik duizenden mensen met je werk
Veel vrijheid en flexibiliteit
Toffe collega's
Filter op expertise
Filter op uren
Filter toepassen
12 Resultaten getoond

Data analist lezersmarkt

Wil jij relevante inzichten halen uit 5 miljoen artikel weergaven per maand op de websites van onze lokale nieuwsmerken? Zorg jij ervoor dat onze redacties data kunnen toepassen om het bereik op onze nieuwsmerken te verhogen? Dan zoeken wij jou!

Journalistiek talent Woudenberg

De redactie van De Woudenberger.nl zoekt versterking! Daarvoor is BDUmedia, uitgever van huis-aan-huisbladen, nieuwsbladen en een dagblad in verschillende regio’s, op zoek naar journalistiek talent.

Commercieel medewerker Barneveld

Ben jij die commerciële duizendpoot die graag pro-actief de telefoon in klimt om onze klanten te adviseren? En hou je van werken in een dynamische omgeving met een team dat op zoek is naar de mooiste klanten van Barneveld en omgeving?

Media adviseur binnendienst West

Als Media adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster.

Media adviseur Barneveld

Als Media adviseur ben je, als lokale vertegenwoordiger van BDUmedia, verantwoordelijk voor het behalen van de online en offline commerciële doelstellingen van één (of meerdere) merken binnen het cluster.

Marketeer B2B

Kom jij ons helpen om onze commerciële successen te laten groeien door het opzetten van impactvolle marketingcampagnes? Solliciteer dan snel op de veelzijdige functie van marketeer B2B.

Commercieel medewerker cluster Amersfoort

Ben jij die commerciële duizendpoot die graag pro-actief de telefoon in klimt om onze klanten te adviseren? En geef het je een kick om samen met je team commerciële successen te behalen? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken te vertegenwoordigen!

Stagiair afdeling ICT

BDUmedia heeft een leuke stageopdracht voor een HBO student met competenties op het raakvlak van het juridische, administratieve en ICT.

Opdracht in 2023
Vacature bekijken

Stageplaatsen journalistiek BDUmedia

Wil jij stagelopen op één van onze redacties in Nederland? Dat kan! We bieden journalistieke stages op lokaal niveau bij onze dag- en weekbladen.

Journalistiek talent de Scherpenzeelse Krant (freelance)

Weet jij wat er speelt in Scherpenzeel en Renswoude? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor de Scherpenzeelse Krant!

Journalistiek talent De Woudenberger (freelance)

Weet jij wat er speelt in Woudenberg? Vind je het leuk daarover te schrijven en daar nog voor betaald te krijgen ook? Meld je dan aan als freelance journalist voor De Woudenberger!

Student nieuwsdienst Ede

BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Bij BDUmedia staan de deuren wagenwijd open voor nieuw talent.

    Upload je C.V.*