Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Social media campagne

Wil jij impact maken met jouw social media campagnes? Weet je wat je wilt bereiken, maar ontbreekt het je aan de juiste kennis om jouw doelen te realiseren? Maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Onze online campagne managers zijn gespecialiseerd in het bereiken van jouw doelgroep op social media en staan klaar om jouw succesvolle campagne te creëren en direct uit te zetten!

Groot bereik
Inclusief advertentie-materiaal
Optimale vertoning van je advertentie
Persoonlijk advies

Waarom social media campagne?

Een social media campagne is een advertentie oftewel een gesponsord bericht op de online platforms Facebook en Instagram. Het is een slimme en goed geplande marketingstrategie om een bedrijf, product of dienst te promoten. Deze campagne heeft duidelijke doelen, geeft meetbare resultaten en richt zich op een specifiek door jouw gekozen groep social media gebruikers.

Advies op maat *Vanaf prijs €395 euro

Bij de juiste inzet is adverteren op social media namelijk geschikt voor veel marketingdoelstellingen. Een goede afstemming tussen de gewenste campagne en de doelgroep is essentieel om het maximale resultaat te behalen. En daar helpen onze campagne managers jou graag bij. Wij denken mee in jouw marketingstrategie, geloven in het succes van social media én het bereik van onze nieuwsmerken. 

De social media campagnes worden verspreid via onze betrouwbare lokale nieuwsmerken met veel autoriteit. Dit betekent dat je zeker bent van een uniek bereik van mensen, waardoor je meer bezoekers op je website krijgt en je naamsbekendheid vergroot in jouw regio. Bovendien kunnen onze online campagne managers zich richten op specifieke locaties, interesses, gedrag en demografische gegevens om precies jouw doelgroep te bereiken. Na de campagne ontvang je een rapportage, want meten is weten!

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor social media? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag! 

Social media campagnes zijn al mogelijk vanaf 395,- met 7.500 – 10.000 views.

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Vacaturekrant
Zoek je versterking voor je bedrijf of organisatie, maar heb je de juiste kandidaat nog niet...
Display bannering
Plaats een banner met jouw advertentie of vacature op duizenden websites, in video’s en in apps.
Landelijk adverteren
Bereik lokaal jouw doelgroep door landelijk te adverteren met een passende strategie.
Specials
Laat je bedrijf of diensten in de specials van BDUmedia terugkomen. Of breng je eigen special uit!
Terug naar overzicht