Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Vacaturevideo

Vind de perfecte kandidaten voor jouw organisatie met een vacaturevideo!

Vind de perfecte kandidaat
Laat jouw boodschap zien
Aangepast aan jouw doelgroep
Persoonlijk advies

Waarom vacaturevideo?

Adverteren met video is de perfecte manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Op deze manier zien niet alleen nieuwe klanten jouw bedrijf, maar ook mogelijk nieuwe medewerkers. Zet je vacature om in beeld; maak een recruitmentvideo om de perfecte kandidaten voor je organisatie te vinden. Een video zegt namelijk zo veel meer dan alleen woorden: je schetst een beeld van je bedrijfscultuur, de werksfeer en van de collega’s die bij je bedrijf werken. Het laat de kandidaten zien wat jouw bedrijf in huis heeft en wat je nieuwe medewerkers kunt bieden.

Advies op maat *Vanaf prijs €925,-

Vind de juiste kandidaat!

Door een recruitmentvideo aan te passen aan de doelgroep en de specifieke vacature, is de kans het grootste dat je de juiste kandidaat vindt. Een wervingsvideo voor een hr-medewerker zal immers anders zijn dan een video voor een IT-specialist. Hoe je dit doet? Wij helpen je er graag bij.

Vacature video’s bij BDUmedia

Voor (vacature)video’s heeft BDUmedia Zeg het met video opgericht. Onze video-experts zorgen dat je boodschap authentiek is en laten de essentiële boodschap zien. Zo creëer je een beeld van hoe je bedrijf écht is. Bij BDUmedia heb je de mogelijkheid om video te combineren met andere manieren van recruitment. Wat dacht je van de combinatie met een display banner op een website? Of een folder die verspreid wordt met de krant? Wij adviseren je over de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor vacaturevideo’s? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Regiotreffers
Kies voor rubrieksadvertenties of annonces met de Regiotreffers van BDUmedia.
Vacaturekrant
Zoek je versterking voor je bedrijf of organisatie, maar heb je de juiste kandidaat nog niet...
Landelijk adverteren
Bereik lokaal jouw doelgroep door landelijk te adverteren met een passende strategie.
Branded content
Creëer naamsbekendheid door je advertentie subtiel terug te laten komen in content.
Terug naar overzicht