Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Deel 4: Commercial in Beeld

22 februari 2024

Adverteren via video is een goed middel om jouw bedrijf of dienst in the picture te zetten. Met de overvloed aan informatie die consumenten dagelijks tegenkomen, is het cruciaal om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken is het in beeld brengen van jouw dienst. In onze laatste blog in de vierdelige serie over de mogelijkheden van video bij BDUmedia nemen we je mee in Commercial in Beeld.

Het gezegde “Beeld zegt meer dan duizend woorden” blijft ontzettend relevant in het bepalen van jouw uitingen. Potentiële klanten vormen vaak binnen enkele seconden een eerste indruk van jouw bedrijf, en visuele content is de sleutel om een goede indruk te maken en die vast te houden. Door het in beeld brengen van jouw dienst via video’s wek je direct interesse en leg je de aandacht van potentiële klanten vast.

Breng jouw commercial tot leven

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Of het nu gaat om de identiteit van jouw bedrijf, de passie achter jouw diensten of de voordelen die je biedt aan klanten, video’s wekken emoties op waardoor er een diepere verbinding tot stand komt met jouw doelgroep. Onze media-adviseurs denken graag met je mee hoe wij jouw commerciële boodschap tot leven brengen!

Verhoogt de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid

Door jouw commercial in beeld te brengen kun je de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van jouw merk versterken. Potentiële klanten krijgen een kijkje achter de schermen en kunnen zien wie je bent en wat je doet. Dat wekt vertrouwen en vergroot de kans dat ze voor jouw bedrijf kiezen. Zo kun jij lokaal het verschil maken!

In ons vorige blog vertelden we je meer over de mogelijkheden om jouw vacature in beeld te brengen. Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Lees ‘m dan hier!

Verbetert de online zichtbaarheid

Visuele content presteert vaak beter op sociale media en zoekmachines, waardoor jouw bedrijf online meer zichtbaar wordt. Video’s hebben meer kans om gedeeld en geliket te worden, wat kan leiden tot een grotere organische verspreiding van jouw marketingboodschap en een grotere kans om nieuwe klanten aan te trekken. Onze professionals hebben ruime ervaring met het online positioneren van jouw bedrijf. Dankzij een social media-campagne kun jij jouw commercial breed onder je doelgroep verspreiden.

De kers op de taart

Een videoadvertentie is een krachtige tool die niet mag worden genegeerd. Met video’s kun je complexe concepten op een eenvoudige en boeiende manier uitleggen, de aandacht van kijkers vastleggen en hen inspireren om actie te ondernemen. Of het nu gaat om korte advertenties op sociale media of langere merkverhalen op je website, videoadvertenties kunnen een cruciaal onderdeel zijn van je marketingstrategie om jouw doelgroep te bereiken en te converteren. Ben je benieuwd naar onze producties? Bekijk ze hier!

Kortom, Commercial in Beeld is een onmisbare component van een succesvolle marketingstrategie. Door gebruik te maken van visuele content maak je een sterke indruk, kun je jouw verhaal vertellen, bouw je vertrouwen op en vergroot  je je online zichtbaarheid. Als je nog niet hebt geïnvesteerd in visuele marketing, is het nu de tijd om te beginnen; kom met ons in contact!

Dit was het laatste blog in de serie ‘Video bij BDUmedia’. Wil je alle blogs nog eens lezen? Klik dan op één van onderstaande links!

#1 Evenement in Beeld

#2 Bedrijf in Beeld

#3 Vacature in Beeld

Terug naar overzicht