Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Evenement in Beeld #1

1 februari 2024

Evenementen, het moment waarop jouw doelgroep in aanraking komt met je merk en organisatie. Tijdens deze momenten is het van belang om in real life jouw verhaal, doel of missie zo goed mogelijk over te brengen aan je bezoeker. Maar hoe houd je  de bezoeker ook na je evenement betrokken? En hoe zorg je ervoor dat de mensen die je evenement niet hebben bezocht tóch een impressie krijgen? BDUmedia vertelt  jouw verhaal met video! Wij leggen de unieke momenten van jouw evenement vast en zorgen ervoor dat jouw doelgroep verbonden is en blijft met je evenement. In de komende drie blogs nemen wij je mee in de unieke kracht van video. Vandaag in deel 1 vertellen we je meer over ‘Evenement in Beeld’!

Interactie en betrokkenheid op afstand

en van de krachtigste aspecten van video bij evenementen is de mogelijkheid tot interactie en betrokkenheid op afstand. Met livestreaming kunnen mensen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, toch deelnemen aan het evenement en zich verbonden voelen met de gemeenschap. Of het nu gaat om het volgen van presentaties, deelnemen aan discussies of zelfs virtueel netwerken met andere deelnemers, video maakt het mogelijk om de ervaring van een evenement te delen met een wereldwijd publiek. Bij BDUmedia denken we graag mee over hoe wij jouw doelgroep ook op afstand kan deelnemen aan jouw evenement. In combinatie met een social media-campagne kunnen wij jouw livestream onder de aandacht brengen. 

Wil jij jouw merk breder onder de aandacht brengen? Lees dan ook ons recente blog over display bannering!

Wees aanwezig voordat het evenement start

Het gebruik van video voorafgaand aan het evenement helpt bij het opbouwen van bekendheid en het vergroten van de opkomst. Door middel van teaservideo’s, interviews met sprekers of artiesten en behind-the-scenes content kunnen organisatoren de nieuwsgierigheid wekken en de potentiële bezoeker enthousiasmeren, waardoor mensen geneigd zijn om een bezoek te brengen aan het evenement. Dankzij Zeg Het Met Video (onderdeel van BDUmedia) kunnen wij op maat gemaakte video’s maken. Van het script tot de oplevering, Zeg Het Met Video regelt het!

3 voordelen als BDUmedia jouw evenement vastlegt:

  1. Mooie herinnering: Het grootste voordeel van het vastleggen van een evenement is het behoud van herinneringen. Video legt niet alleen de visuele aspecten vast, maar ook geluid, emotie en sfeer. Deze kunnen op elk moment worden herbeleefd, waardoor ze van onschatbare waarde zijn.
  2. Marketing en Promotie: Jouw bedrijfsevenementen vastleggen biedt jou een krachtig marketinginstrument. Een door ons samengestelde video van een conferentie, productlancering of bedrijfsfeest kan worden gebruikt om de waarde van het evenement te tonen aan potentiële deelnemers of klanten. Het kan ook dienen als inhoud voor sociale media, waardoor het bereik en de betrokkenheid worden vergroot.
  3. Kennisdeling en Educatie: In een tijd waarin online leren en virtuele evenementen steeds populairder worden, kan het vastleggen van conferenties, seminars en workshops op video een waardevolle bron van educatieve inhoud worden. Deze video’s kunnen worden gebruikt om kennis te delen met een breder publiek, zelfs nadat het evenement voorbij is.

In het volgende deel van deze serie gaan we dieper in op hoe video jouw bedrijf verder brengt dankzij ‘Bedrijf in Beeld’.

Wil je weten hoe wij jouw evenement onder de aandacht brengen en vastleggen? Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht