Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Maak online het verschil dankzij de display bannering bij BDUmedia

25 januari 2024

Het gebruik van display bannering is een uitstekende strategie om voortdurend relevant te blijven voor je doelgroep binnen advertentiecampagnes. Door het verzamelen van relevante gegevens en deze op een slimme manier in te zetten, kun je ervoor zorgen dat je display banner perfect aansluit bij je doelgroep. BDUmedia helpt je  hierbij en zorgt ervoor dat display bannering gecombineerd wordt met andere advertentiemethoden, zodat de potentiële klant een heldere boodschap ontvangt. In deze blog vertellen we je alles over de toegevoegde waarde van display bannering.

Display bannering omvat het plaatsen van visuele advertenties op websites, vaak in de vorm van afbeeldingen, graphics of video’s. Deze advertenties verschijnen op verschillende delen van een webpagina, zoals bovenaan, aan de zijkant of tussen de inhoud. Ze zijn ontworpen om de aandacht van de bezoekers te trekken en hen te informeren, betrekken of overtuigen om actie te ondernemen, bijvoorbeeld door op de advertentie te klikken en naar de website van de adverteerder te gaan.

Waarom zou je voor display bannering kiezen?

Display bannering  biedt potentiële klanten de mogelijkheid  jouw bedrijf en diensten te ontdekken, omdat je gericht kunt adverteren op doelgroep, onderwerp, zoekwoorden en/of specifieke websites. Naast het bevorderen van herkenning en naamsbekendheid is deze manier van adverteren tevens een effectief middel voor het genereren van leads. Een potentiële klant die op jouw banner klikt, wordt doorgestuurd naar een door jou gekozen pagina. Daarvan moet de inhoud naadloos aansluiten op de banner om conversie te bevorderen.

BDUmedia helpt jou hierbij!

Als dé lokale uitgever zijn wij gespecialiseerd in het lokaal aanspreken en bereiken van jouw doelgroep. We starten succesvolle campagnes op basis van jouw wensen, doelstellingen en budget. Wij kunnen precies zien waar jouw doelgroep zich bevindt. Zo kunnen wij onze ijzersterke nieuwsmerken goed inzetten om jouw doelgroep te bereiken! Een display bannering-campagne bij BDUmedia biedt:

– Merkzichtbaarheid: Wij vergroten je merkbekendheid door je merk te presenteren via betrouwbare nieuwsmerken, met herkenbare visuele elementen zoals je logo en huisstijlkleuren.

– Doelgerichtheid: Wij richten je advertenties specifiek op bepaalde doelgroepen met behulp van targetingopties als demografie, interesses en gedrag.

– Meetbaarheid: Wij volgen nauwkeurig de prestaties van je advertenties, inclusief vertoningen, klikken en conversies. Daardoor kunnen je campagnes effectief geëvalueerd worden en indien nodig worden aangepast.

Display bannering maakt je online zichtbaar

Naast de directe impact op online zichtbaarheid biedt display bannering ook aanzienlijke voordelen voor Search Engine Optimization (SEO). Door strategisch gebruik te maken van display bannering trek je niet alleen de aandacht van je doelgroep, maar laat je ook zoekmachines zien dat je actief en relevant bent. De visuele elementen en herkenbare merkelementen die in display bannering worden gebruikt, dragen bij aan een consistente online aanwezigheid. Dit kan resulteren in een verbeterde zoekmachinepositie en een verhoogde organische vindbaarheid. BDUmedia integreert deze SEO-voordelen naadloos in jouw display bannering-campagne, waardoor je niet alleen opvalt bij je doelgroep, maar ook in zoekmachines, wat essentieel is voor duurzaam online succes.

Display bannering is een krachtige mogelijkheid om je merk te versterken, je lokale klantenbestand uit te breiden en relevante leads te genereren. Met gerichte zichtbaarheid, merkherkenning en meetbare resultaten is display bannering een onmisbaar instrument voor lokale ondernemingen die willen opvallen in de digitale wereld. Benieuwd naar wat BDUmedia voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe wij samen met jou een impactvolle display bannering campagne kunnen opzetten.

Wil je meer weten over display bannering? Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht