Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

De verbindende combinatie van lokale media en Black Friday

9 november 2023

De markt wordt gedomineerd door grote bedrijven en online retailers, waardoor het lijkt alsof lokale winkels en gemeenschappen worden overstemd. Toch is er dankzij de lokale media en evenementen een krachtige en groeiende beweging die de lokale economie ondersteunt. Black Friday is een van deze evenementen en dit biedt de lokale ondernemer de kans om een positieve impact te hebben in de lokale gemeenschap. In dit blog vertellen wij je hoe de kracht van lokale media kan bijdragen aan een wereldwijd evenement.

Black Friday, oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij retailers enorme kortingen op producten en diensten geven om klanten naar hun winkels te trekken. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met grote ketens en winkelcentra, kunnen lokale ondernemers ook deelnemen aan deze retailrage. Het is namelijk voor de consument het moment om groots in te slaan, want wie houdt er nou niet van een goede deal?

Onderscheidend vermogen

Voor lokale winkels is Black Friday een kans om producten en diensten te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. Door samen te werken met BDUmedia, de grootste in lokaal bereik, kun jij je aanbiedingen en kortingen onder de aandacht van de gemeenschap brengen en laten zien wat jouw onderscheidend vermogen is. Dit verhoogt niet alleen de omzet voor de ondernemers, maar het zorgt er ook voor dat het geld in de lokale economie blijft circuleren. Je kunt jouw product in een van onze ijzersterke lokale kranten onder de aandacht brengen of via een branded content-artikel.

Hoe lokale media en Black Friday samenkomen

De kracht van onze lokale nieuwsmerken en Black Friday komt het beste tot uiting wanneer ze samenkomen in een gezamenlijk plan. Wij van BDUmedia helpen jou met een op maat gemaakt plan waarbij wij jou helpen bij het promoten van jouw Black Friday-deals door middel van advertenties, artikelen, social media-campagnes en video’s. Al deze producten worden door onze eigen specialisten op maat gemaakt. De doelgroep wordt in de aanloop naar Black Friday blootgesteld aan ontzettend veel reclameboodschappen. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal lokaal opvalt en jij jouw doelgroep op een unieke manier bereikt!

Crossmediale inzet

Consumenten maken op allerlei verschillende manieren gebruik van Black Friday. Zo koopt het merendeel van de consumenten zijn producten online. Het  is echter  niet alleen een onlinefeestje. Zo gaat nog steeds een grote groep op stap om offline aankopen te doen. Deze combinatie biedt jou als lokale ondernemer veel kansen! Als jij zowel offline als online aanwezig bent, weten consumenten precies waar zij aan toe zijn. BDUmedia helpt jou met het opstellen van een crossmediaal plan, zodat je gehele doelgroep op de hoogte is van jouw Black Friday-actie. 

Profiteer van de sterke combinatie van lokale media en Black Friday. Die geeft je  de kans om extra onder de aandacht te komen en zo meer omzet te genereren. Door samen te werken met BDUmedia maak je lokaal het verschil! Meer weten over ons of wil je jouw marketingplan met ons bespreken? Neem snel contact met ons op en ga vandaag nog aan de slag om je lokale positie te verstevigen!

Wil jij opvallen in de Black Friday gekte? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag!

Terug naar overzicht