Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Bereik lokaal naamsbekendheid met Display Bannering

29 augustus 2023

Display bannering is hét ideale middel om blijvend relevant te zijn voor jouw doelgroep binnen je advertentiecampagnes. Door het ophalen van relevante data en deze tegelijkertijd in te zetten, is het mogelijk om je display bannering naadloos aan te laten sluiten bij je doelgroep. BDUmedia helpt je hierbij en zorgt ervoor dat de display bannering gecombineerd wordt met andere manieren van adverteren zodat de potentiële klant een duidelijke boodschap ontvangt. In dit artikel nemen we je mee in de kracht van display bannering.

Display bannering is het plaatsen van visuele advertenties op websites, meestal in de vorm van afbeeldingen, graphics of video’s. Deze advertenties worden weergegeven op verschillende delen van een webpagina, zoals de kop, zijbalk of tussen de inhoud. Ze zijn bedoeld om de aandacht van de bezoekers te trekken en hen te informeren, betrekken of overtuigen om actie te ondernemen, zoals klikken op de advertentie om naar de website van de adverteerder te gaan.

Waarom display bannering?

Display bannering biedt de kans dat potentiële klanten jouw bedrijf en diensten ontdekken. Dit is mogelijk doordat er gericht geadverteerd kan worden op doelgroep, onderwerp, zoekwoorden en/of specifieke websites. Naast dat display bannering voor herkenning en naamsbekendheid zorgt, is het ook een ideaal middel voor het genereren van leads. Zodra een potentiële klant klikt op jouw banner wordt deze doorgestuurd naar een door jouw geselecteerde pagina. Hierin is het van belang dat de inhoud van de pagina aansluit op de banner waar de potentiële klant op klikt, zodat er conversie kan plaatsvinden.

Hoe kan BDUmedia helpen?

Als dé lokale uitgever zijn wij gespecialiseerd in het lokaal aanspreken en bereiken van jouw doelgroep. Dit realiseren wij door succesvolle campagnes op te starten die ontwikkeld zijn op basis van jouw wensen, doelstellingen en budget. Een display bannering-campagne bij BDUmedia zorgt voor:

  1. Merkzichtbaarheid: Display bannering biedt een uitstekende gelegenheid om je merk te laten zien via onze betrouwbare nieuwsmerken. Dankzij de herhaling van visuele elementen – denk aan je logo en huisstijlkleuren – wordt de merkbekendheid vergroot;
  2. Doelgerichtheid: Display bannering maakt het mogelijk om je advertenties specifiek te richten op bepaalde doelgroepen. BDUmedia regelt de targetingopties zoals demografie, interesses en gedrag. We zorgen ervoor dat je je boodschap laat zien aan potentiële klanten die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt;
  3. Meetbaarheid: Digitale marketing draait om data en meetbaarheid. Bij BDUmedia kunnen wij exact de prestaties van je advertenties volgen, zoals het aantal vertoningen, klikken en conversies. Dit stelt ons in staat om de effectiviteit van je campagnes te evalueren en indien nodig aanpassingen door te voeren.

In de wereld van lokaal adverteren biedt display bannering een krachtige mogelijkheid om je merk te versterken, je lokale klantenbestand uit te breiden en relevante leads te genereren. Met gerichte zichtbaarheid, merkherkenning en meetbare resultaten is display bannering een onmisbaar instrument voor lokale ondernemingen die willen opvallen in de digitale ruimte.

Benieuwd wat BDUmedia voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe wij samen met jou een impactvolle display bannering kunnen creëren.

Terug naar overzicht