Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Daniëlle: “Ik kan me elke dag bezighouden met werkzaamheden waar ik energie van krijg!”

14 december 2023

Daniëlle Bronk – Online campagnemanager

Ik ben Daniëlle Bronk, 37 jaar en geboren in De Bilt. Ik kom oorspronkelijk uit Westbroek, maar woon nu alweer acht jaar, samen met mijn man en zoontje, in het mooie Veenendaal.”

Wat is je functie binnen BDUmedia en wat houdt die precies in?

“Online campagnemanager. Ik houd mij voornamelijk bezig met het aanmaken, monitoren en bijsturen van social media campagnes voor klanten en voor de promotie van onze eigen producten en diensten. Ook bied ik ondersteuning aan mijn collega Anne voor het plaatsen van display banners op de nieuwssites van BDUmedia. Daarnaast geef ik presentaties om kennis over te dragen aan collega’s en pak ik verschillende interne projecten op die bijvoorbeeld extra promotie nodig hebben.”

Hoe lang werk je al voor BDUmedia en wat heeft je gemotiveerd om hier te komen werken?

“Afgelopen mei ben ik bij BDUmedia begonnen en ben hier terechtgekomen door de vacature die ik tegenkwam.  Wat mij hierin aansprak was dat er werd omschreven dat het om een dynamische functie ging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En na ruim een halfjaar kan ik dit zeker beamen! Er is geen dag hetzelfde en ik kan me elke dag bezighouden met werkzaamheden waar ik energie van krijg, superleuk!”

Wat maakt BDUmedia een unieke werkplek volgens jou?

“De flexibiliteit. Ik kan thuis of op kantoor werken, dat is erg fijn! Ook ervaar ik geen drempels binnen het bedrijf en kan ik iedereen aanspreken. Ik voel me gezien en ik heb het gevoel dat we allemaal bouwen aan een mooier en beter BDUmedia. Hier haal ik veel energie uit waardoor ik elke dag weer gemotiveerd mijn steentje kan bijdragen!”

Wat zijn je persoonlijke interesses en hobby's buiten het werk?

“Ik ga graag met mijn zoontje van bijna twee op pad. Heerlijk samen wandelen door het natuurgebied bij mij in de buurt, Kwintelooijen. ’s Avonds stort ik me op een puzzel van 2000 stukjes, deze ligt vervolgens de hele maand op tafel haha! Naast wandelen en puzzelen vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met Photoshop, bezoek ik graag een dance festival en winkel ik graag. En oh ja, series op Netflix zijn erg verslavend, nu zijn we voor de tweede keer weer Stranger Things aan het kijken!”

Heb je ervaring in de mediabranche voordat je bij BDUmedia kwam werken?

“Niet echt, wel in de evenementenbranche. Bij een vorige werkgever maakte ik nieuwsbrieven op, met daarin branche gerelateerde artikelen en advertenties van verschillende klanten, die vervolgens naar verschillende abonnee adressenbestanden werden verstuurd. Ook hield ik mij bezig met de promotie van verschillende vakbeurzen.”

Kun je ons een typische werkdag beschrijven? Wat zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in jouw rol?

“Mijn dag start met het controleren van de lopende social media campagnes. Ik kijk hoe ze het doen, of ze een extra zetje kunnen gebruiken of dat er moet worden bijgestuurd. Vervolgens check ik mijn mailbox en to-do lijstje van die dag en pak ik een kop thee. Vanaf dit moment is geen dag hetzelfde, de ene dag ben ik druk met het plaatsen van display banners of maak ik aanpassingen in een website en de andere dag komt er een collega langs die graag een social media-campagne wil opstarten of een verkoopmailing.”

Waar ben je het meest trots op sinds je bij BDUmedia bent begonnen?

“Ik ben trots op de campagnes die goed hebben gedraaid, zodat de klant meer dan tevreden is over het eindresultaat. Doordat ik regelmatig de voortgang controleer en A/B-tests uitvoer, kunnen we de klant leveren wat we beloven, namelijk een groot lokaal bereik.”

Heb je een levensmotto of een favoriet citaat dat je met anderen zou willen delen?

“Jazeker: Choose a Job You Love, and You Will Never Have To Work a Day in Your Life. Dit citaat past ook zeker bij mijn werkzaamheden bij BDUmedia.”

Terug naar overzicht