Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

De kracht van lokaal adverteren bij BDUmedia

14 juni 2023

In het digitale tijdperk is het gemakkelijk om de impact van lokaal adverteren voor mkb’ers te onderschatten. Maar juist voor deze groep is plaatselijk adverteren essentieel om de directe omgeving te bereiken, waardoor het succes van de onderneming wordt vergroot. In dit artikel lees je over de voordelen van lokaal adverteren en hoe het kan bijdragen aan het opbouwen van jouw merkbekendheid. Ontdek daarnaast wat BDUmedia voor jou en jouw bedrijf kan betekenen!

Adverteren in de regio heeft unieke voordelen voor mkb’ers die hun doelgroep in hun eigen dorp of stad willen bereiken. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om gericht te adverteren op een publiek dat zich in de directe omgeving bevindt. Door je te richten op de lokale consument vergroot je de kans op aankopen en klantloyaliteit.

Daarnaast zorgt adverteren in lokale media ervoor dat de merkbekendheid van jouw bedrijf wordt vergroot. Door jezelf of je bedrijf actief te presenteren in de lokaliteit kan je vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwen. Dit kan vervolgens weer zorgen voor mond-tot-mondreclame waardoor de reputatie van jouw onderneming wordt versterkt.

Trends en statistieken

Volgens recent onderzoek geeft een aanzienlijk percentage van de consumenten de voorkeur aan winkelen in hun eigen omgeving. De consument vindt namelijk de betrouwbaarheid en de nabijheid van lokale ondernemingen erg belangrijk. Deze trend onderstreept de groeiende waarde en impact van lokaal adverteren voor mkb’ers.  

Ontdek de kracht van lokaal bij BDUmedia

Wil jij lokaal gaan adverteren om bekendheid op te bouwen in jouw regio? Nieuwe klanten of medewerkers te werven? Of jezelf te profileren als dé specialist binnen jouw vakgebied? De nieuwsmerken van BDUmedia bieden hiervoor het ideale platform. Want er is in jouw regio geen krachtiger medium dan lokale media.

De kracht van onze huis-aan-huiskranten zit ‘m in de sterke betrokkenheid. De huis-aan-huiskranten van BDUmedia worden wekelijks door 6 op de 10 inwoners gelezen! Geen enkel ander medium kan hier aan tippen. Daarnaast bezoeken wekelijks 3 miljoen mensen in Nederland onze nieuwswebsites! Je kunt dus in één klap superveel mensen bereiken die ook nog relevant zijn voor jouw bedrijf.

Laat een branded content-artikel schrijven over jouw onderneming, plaats een advertentie in de lokale huis-aan-huiskrant, kies voor display-bannering of laat een video maken waarin je jouw onderneming promoot.

Ben jij benieuwd wat BDUmedia voor jou kan betekenen? Neem contact op met jouw lokale media adviseur.

Terug naar overzicht