Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Branded content: Word lokaal bekend in jouw regio!

11 juli 2023

In de wereld van marketing is branded content een krachtig wapen gebleken. Deze strategie om de boodschap van adverteerders op een natuurlijke en subtiele manier te integreren in informatieve artikelen heeft zijn succes bewezen. Met professionals met een journalistieke achtergrond aan het roer worden bedrijven, ondernemers, diensten of producten in de schijnwerpers gezet. 

Laten we eens kijken naar de voordelen van branded content. Dan ontdekken we waarom het zo’n krachtige tool is voor adverteerders die streven naar een langdurige, betrouwbare reputatie.

Versterk je online autoriteit en reputatie

Wist je dat branded content niet alleen wordt ingezet in de kranten van BDUmedia, specials en magazines, maar ook online? Dit heeft een directe impact op de autoriteit van je merk in zoekmachines, waardoor de online reputatie van adverteerders een stevig duwtje in de rug krijgt. 

Door je boodschap op een organische en boeiende manier te integreren in waardevolle content, vergroot je de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je merk in de digitale wereld. Het is een slimme zet om je online aanwezigheid te versterken en een positieve indruk achter te laten bij je doelgroep.

Branded content voor langdurige relaties

Branded content biedt niet alleen een platform om je boodschap te delen, maar ook de ruimte om complexere informatie op een aantrekkelijke manier over te brengen aan je lezers en kijkers. Het stelt je in staat om op een creatieve manier verhalen te vertellen die mensen raken en inspireren. Door waardevolle inzichten te delen en expertise te tonen, positioneer je jezelf als een betrouwbare bron van informatie binnen jouw vakgebied. Dit opent de deur naar het opbouwen van een langdurige band met je publiek en versterkt de loyaliteit aan je merk.

Word gezien als de lokale expert

Branded content stelt je in staat om jezelf te positioneren als dé lokale expert in jouw vakgebied. Door je boodschap subtiel te verpakken in verhalen die boeien en inspireren, vergroot je je bereik en trek je de aandacht van potentiële klanten. Het creëert een mogelijkheid om je merk op te laten vallen in een drukke markt en een blijvende indruk achter te laten. Het bouwen aan vertrouwen bij bestaande en nieuwe klanten wordt eenvoudiger wanneer je jezelf presenteert als een autoriteit in jouw branche.

Branded content bij BDUmedia

Bij BDUmedia begrijpen we de kracht van branded content en werken we graag samen met jou aan een contentstrategie die aansluit bij jouw marketingdoelstellingen. Onze contentspecialisten stellen een plan op maat op, gericht op het bereiken van jouw doelen. Onze ervaren redacteuren zorgen voor kwalitatieve artikelen die een snaar raken bij onze lezers, terwijl onze getalenteerde fotografen voor passend beeldmateriaal zorgen. Bovendien kun je jouw artikel extra exposure geven door het te publiceren op de social media kanalen van het lokale nieuwsmerk of te promoten met een gegarandeerd bereik van 7.500 tot 10.000 weergaves via een social media campagne.

Samen met BDUmedia kun je deze strategie omarmen en jouw merk laten groeien. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en ontdek hoe branded content jouw marketingdoelen kan verwezenlijken!

Terug naar overzicht