Werken bij BDUmedia

Organisatie

Bij Koninklijke BDU B.V. werken bijna 180 enthousiaste en betrokken medewerkers, waarvan ongeveer 40 bij BDUprint, waar ze hun expertise inzetten om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren. Naast een handjevol holdingmedewerkers zijn alle overige medewerkers werkzaam bij BDUlokalemedia en BDUvakmedia. Vanuit Barneveld, Hoofddorp, Ede en Gorinchem werken met name journalisten, verkopers en marketeers samen om het lokale nieuws en vakinformatie uit te geven via de vele kanalen die ons ter beschikking staan. Binnen onze branches volgen de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo op. Hierdoor kun je bij ons enorm veel leren. Belangrijk daarbij is dat je goed met veranderingen om kunt gaan en flexibel bent. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en gaan we informeel met elkaar om.  

Onze openstaande vacatures

allround technicus bdu print
Allround technicus (36 uur per week)
Bij BDUprint worden dagelijks diverse dagbladen, huis-aan-huis bladen en andere krantgerelateerde producten gedrukt. De rotatiedrukkerij is uitgerust met moderne productiemiddelen waaronder twee offset rotatiepersen: de Regioman en de KBA CT.
Lees meer..
Productmanager lezersmarkt
Om onze groeiambities op het gebied van de lezersmarkt waar te maken, zijn wij voor de afdeling marketing & innovatie op zoek naar een productmanager lezersmarkt
Lees meer..
Commerciële medewerkers abonnementen 8 – 20 uur per week (ook als bijbaan)
BDUmedia is uitgever van lokale nieuwsmerken en vakbladen in Nederland. Om de groeiambities op het vlak van abonnementen waar te maken zijn wij op zoek naar: Commerciële medewerkers abonnementen 8
Lees meer..
Student nieuwsdienst in Barneveld
BDUmedia BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij
Lees meer..

Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden je de ruimte om je ambities waar te maken en ondersteunen dit door goede begeleiding en incompany trainingen (BDU Academy). Er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Jouw inzet bepaalt dan ook jouw én ons succes.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen Koninklijke BDU B.V. zijn diverse CAO’s van toepassing. De salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Een fulltime werkweek varieert van 36 tot 40 uur. We bieden een studiekostenregeling, een pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een reiskostenregeling en een collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Open sollicitatie?

Is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen wij je uit ons je open sollicitatiebrief met CV te sturen. Dit kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Wanneer er dan een passende functie beschikbaar komt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Sleep bestanden hierheen of