Chat with us, powered by LiveChat

Organisatie
Bij Koninklijke BDU B.V. werken bijna 190 enthousiaste en betrokken medewerkers, waarvan ongeveer 40 bij BDUprint, waar ze hun expertise inzetten om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren. Naast een handjevol holdingmedewerkers zijn alle overige medewerkers werkzaam bij BDUlokalemedia en BDUvakmedia. Vanuit Barneveld, Alkmaar, Hoofddorp, Ede en Gorinchem werken met name journalisten, verkopers en marketeers samen om het lokale nieuws en vakinformatie uit te geven via de vele kanalen die ons ter beschikking staan. Binnen onze branches volgen de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo op. Hierdoor kun je bij ons enorm veel leren. Belangrijk daarbij is dat je goed met veranderingen om kunt gaan en flexibel bent. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en gaan we informeel met elkaar om.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij bieden je de ruimte om je ambities waar te maken en ondersteunen dit door goede begeleiding en incompany trainingen (BDU Academy). Er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Jouw inzet bepaalt dan ook jouw én ons succes.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen Koninklijke BDU B.V. zijn diverse CAO’s van toepassing. De salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Een fulltime werkweek varieert van 36 tot 40 uur. We bieden een studiekostenregeling, een pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een reiskostenregeling en een collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Vacatures

Open sollicitatie?
Is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen wij je uit ons je open sollicitatiebrief met CV te mailen. Dit kun je doen naar werken@bdu.nl. Wanneer dan een passende functie beschikbaar komt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kennismaken met een aantal van onze collega’s?
Klik hier voor hun verhaal