Werken bij BDUmedia

Organisatie

Bij Koninklijke BDU B.V. werken bijna 180 enthousiaste en betrokken medewerkers, waarvan ongeveer 40 bij BDUprint, waar ze hun expertise inzetten om drukwerk van hoge kwaliteit te leveren. Naast een handjevol holdingmedewerkers zijn alle overige medewerkers werkzaam bij BDUlokalemedia en BDUvakmedia. Vanuit Barneveld, Hoofddorp, Ede en Gorinchem werken met name journalisten, verkopers en marketeers samen om het lokale nieuws en vakinformatie uit te geven via de vele kanalen die ons ter beschikking staan. Binnen onze branches volgen de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo op. Hierdoor kun je bij ons enorm veel leren. Belangrijk daarbij is dat je goed met veranderingen om kunt gaan en flexibel bent. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en gaan we informeel met elkaar om.  

Onze openstaande vacatures

Marketeer B2B
Als Marketeer B2B ben je de spin in het web waar het gaat om de marketingactiviteiten gericht op de advertentiemarkt. Je bewaakt de marketingplanning en bent het aanspreekpunt voor externe specialisten en marketing collega’s.
Lees meer..
Branded content manager
Samen met je collega’s van de afdeling campagnemanagement draag jij zorg voor de invulling van commerciële content campagnes waar zowel onze lezers als klanten (lokale ondernemers) blij van worden.
Lees meer..
Sales talent Barneveld
Gaat jouw hart sneller kloppen van Sales? Wil jij je commercieel ontwikkelen of een vliegende start maken van jouw carrière in de verkoop? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken in regio Barneveld te vertegenwoordigen!
Lees meer..
Data Analist Lezersmarkt
Wil jij relevante inzichten halen uit 5 miljoen artikelweergaven per maand op de websites van onze lokale nieuwsmerken? Zorg jij ervoor dat onze redacties altijd toegang hebben tot relevante data? Dan zoeken wij jou!
Lees meer..
Sales talent Ede
Gaat jouw hart sneller kloppen van Sales? Wil jij je commercieel ontwikkelen of een vliegende start maken van jouw carrière in de verkoop? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken in regio Ede te vertegenwoordigen!
Lees meer..
Sales talent Amersfoort
Gaat jouw hart sneller kloppen van Sales? Wil jij je commercieel ontwikkelen of een vliegende start maken van jouw carrière in de verkoop? Dan ben jij de juiste persoon om onze merken in regio Amersfoort te vertegenwoordigen!
Lees meer..
Accountmanager new business
Je gaat deel uitmaken van ons nieuwe en enthousiaste team productspecialisten. Binnen dat team ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van onze branded content én video proposities in jouw eigen regio’s.
Lees meer..
Freelance sportverslaggever
Ter vervanging van een vertrokken collega is RegiosportVeenendaal.nl per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven sportverslaggever
Lees meer..
Student nieuwsdienst Ede
BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij student en wil je graag wat bijverdienen, dan zijn we op zoek naar jou!
Lees meer..
Commercieel redacteuren (freelance)
Als freelance commercieel redacteur weet jij alles van teksten die mensen in beweging brengen. Je geniet van dagelijks contact met bevlogen ondernemers. Je interviewt, verzint originele invalshoeken en schrijft verhalen die in de smaak vallen bij duizenden nieuwsgierige lezers.
Lees meer..
Commerciële medewerkers abonnementen 8 – 20 uur per week (ook als bijbaan)
BDUmedia is uitgever van lokale nieuwsmerken en vakbladen in Nederland. Om de groeiambities op het vlak van abonnementen waar te maken zijn wij continu op zoek naar: Commerciële medewerkers abonnementen
Lees meer..
Student nieuwsdienst in Barneveld
BDUmedia BDUmedia is uitgever van zo’n zestig lokale kranten en websites in Nederland. De online nieuwsdienst van BDUmedia verzorgt alle online activiteiten van een deel van die titels. Ben jij
Lees meer..

Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden je de ruimte om je ambities waar te maken en ondersteunen dit door goede begeleiding en incompany trainingen (BDU Academy). Er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Jouw inzet bepaalt dan ook jouw én ons succes.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen Koninklijke BDU B.V. zijn diverse CAO’s van toepassing. De salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Een fulltime werkweek varieert van 36 tot 40 uur. We bieden een studiekostenregeling, een pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een reiskostenregeling en een collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Open sollicitatie?

Is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen wij je uit ons je open sollicitatiebrief met CV te sturen. Dit kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Wanneer er dan een passende functie beschikbaar komt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.