Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

BDUmedia stelt inhaakkalender gratis beschikbaar voor relaties

4 november 2022

Een inhaakkalender is voorzien van alle activiteiten die in het leven zijn geroepen om aandacht te geven aan bepaalde onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de nationale Pannenkoekendag en de dag van de taal. Deze dagen zijn uitermate geschikt om als ondernemer commercieel op in te haken. BDUmedia stelt zijn inhaakkalender gratis beschikbaar aan zijn relaties.

inhaakkalender BDUmedia 2023

Uiteraard is deze inhaakkalender niet alleen voorzien van de (inter)nationale feestdagen, maar ook van de verschijningsdata van de specials die BDUmedia bij een aantal kranten uitgeeft.

Special bij kranten

Een special wordt in de hele regio gepubliceerd en krijgt daardoor veel attentiewaarde, waardoor het voor een ondernemer makkelijk is om een grote doelgroep te bereiken met een artikel of advertentie. Deze specials zijn thematisch opgezet.

Inhaakkalender downloaden

Download hier de inhaakkalender en bekijk welke dagen én specials voor jou van meerwaarde zijn. Interesse om te adverteren in een van onze specials? Mail naar BDUmedia via verkoop@bdu.nl of bezoek de speciale BDU-specialpagina die hier te vinden is.

 

Terug naar overzicht