Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Haring party 2024

We nodigen je van harte uit voor de Haringparty op woensdag 26 juni 2024, gesponsord door Vissen & Visser. Geniet van heerlijke nieuwe haring en gezellig netwerken, terwijl je bijdraagt aan een goed doel.

Alle opbrengsten gaan naar Stichting Make Memories, die onvergetelijke momenten creëert voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Kom langs, geniet, en maak samen met ons een verschil! Mis het niet!

Programma

Woensdag 26 juni 2024
16.00 uur:
Ontvangst
16.45 uur: Welkomstwoord en dankwoord aan de sponsoren
17.00 uur: 1e haring wordt gehapt + veiling 1e vaatje haring gevolgd door de veiling voor het goede doel
20.30 uur: Einde

Locatie:
Recreatiegebied Zeumeren
Stroetweg 7, Voorthuizen

Hoofdsponsor

Lees hier het uitgebreide artikel waarin Jaap van Beek, partner bij Visser & Visser, enthousiast vertelt over het hoofdsponsorschap van de Haringparty in de regio Barneveld. Ontdek hoe deze samenwerking niet alleen perfect aansluit bij het evenement, maar ook hoe het ondernemers verbindt en goede doelen steunt.

Georganiseerd door

Het goede doel

Dit jaar gaat de opbrengst van de Haringparty naar Stichting Make Memories. Deze stichting organiseert onvergetelijke dagen voor mensen met een levensbedreigende ziekte en hun gezinnen. Samen zorgen we ervoor dat ze even hun zorgen kunnen vergeten en samen nieuwe, mooie herinneringen kunnen maken. Natuurlijk zijn we bereid om in samenwerking met jullie een onvergetelijke dag te organiseren voor meerdere personen die dit zo hard nodig hebben.

Word maatje en ondersteun mede het goede doel

Neem contact op met Monique Jansen: m.jansen@bdu.nl | 06 83624805 of Fiona Schreiner: f.schreiner@bdu.nl | 06 52306963
voor informatie over onze sponsorpakketten en het ter beschikking stellen van veilingstukken.

Zilver maatje

€ 2500,-

Naamsvermelding op sponsorbord tijdens evenement, naams-vermelding in bedankadvertentie in de Huis-aan-Huis editie van de Barneveldse Krant, logo op website van de Haringparty + 5 extra toegangskaarten.

Goud maatje

€ 5000,-

Logo en prominente positie op het sponsorbord tijdens het evenement, logo in de bedanktadvertentie, logo op website van de Haringparty, Een sponsor trofee + 10 extra toegangskaarten.

Brons maatje

€ 500,-

Naamsvermelding op sponsorbord tijdens evenement, naams-vermelding in bedankadvertentie in de Huis-aan-Huis editie van de Barneveldse Krant, logo op website van de Haringparty + 2 extra toegangskaarten.

Onze maatjes

Meld je aan als maatje

Neem contact op met Monique Jansen: m.jansen@bdu.nl | 06 83624805 of Fiona Schreiner: f.schreiner@bdu.nl | 06 52306963
voor informatie over onze sponsorpakketten en het ter beschikking stellen van veilingstukken.

Transparantie geldstromen

Het was prachtig om na een paar jaar van afwezigheid de traditionele Haringparty weer te organiseren. Een mooi feest met elkaar te hebben en een nog mooier resultaat voor het goede doel te realiseren. We organiseren dit in uiteraard onbetaald en hebben geen stichting in het leven geroepen met bijbehorende kosten. Natuurlijk is het belangrijk dat de geldstromen 100% transparant zijn.

  • de sponsoropbrengsten worden gebruikt voor de catering en de promotiekosten.
  • De opbrengsten van de veiling van het vaatje haring en de giften gaan in z’n geheel naar het goede doel.
  • Alles staat onder scherp toezicht onze notaris Ingeborg Braun van Braun Notaris Barneveld.

Aangeboden veilingitems 2024

Opvouwbare elektrische step

Ballonvaart voor 6 personen

Overnachting bij wellnes B&B De Lichtboei

Compilatie Haringparty 2023

Zorgcentrum Neboplus in Barneveld krijgt de beschikking over een nieuwe rolstoelfiets met bijbehorende stalling. Mede mogelijk gemaakt door de bezoekers van Haringparty Regio Barneveld.

Vrijdagmorgen 7 juli reikten Monique Jansen en Fiona Schreiner namens de organisatie een cheque van 13.500 euro uit aan Eunice van Zomeren en Lieneke Bomhof van Neboplus. Haringparty Regio Barneveld trok woensdag 28 juni circa 250 bezoekers naar de binnentuin van BDUmedia. De veiling, één van de onderdelen van het netwerkevenement, bracht een mooi bedrag op voor Neboplus.