Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Haringparty

Regio Barneveld

Prik de dag: 28 juni 2023

Programma

Inloop:
vanaf 16.00 uur ontvangst met Prosecco

16.30 uur:
presenteren 1e haring

16.45:
Aanvang veiling voor het goede doel Neboplus.

Meld je aan

De sfeervolle binnentuin van BDUmedia was op 28 juni dé plek om inspirerende collega-ondernemers en andere genodigden te ontmoeten.

Zorgcentrum Neboplus in Barneveld krijgt de beschikking over een nieuwe rolstoelfiets met bijbehorende stalling. Mede mogelijk gemaakt door de bezoekers van Haringparty Regio Barneveld.

Vrijdagmorgen 7 juli reikten Monique Jansen en Fiona Schreiner namens de organisatie een cheque van 13.500 euro uit aan Eunice van Zomeren en Lieneke Bomhof van Neboplus. Haringparty Regio Barneveld trok woensdag 28 juni circa 250 bezoekers naar de binnentuin van BDUmedia. De veiling, één van de onderdelen van het netwerkevenement, bracht een mooi bedrag op voor Neboplus.

Transparantie geldstromen haringparty

Het was prachtig om na een paar jaar van afwezigheid de traditionele Haringparty weer te organiseren.  Een mooi feest met elkaar te hebben en een nog mooier resultaat voor het goede doel te realiseren.  We organiseren dit in uiteraard onbetaald en hebben geen stichting in het leven geroepen met bijbehorende kosten.

Natuurlijk is het belangrijk dat de geldstromen 100% transparant zijn.

 • de sponsoropbrengsten worden gebruikt voor de catering en de promotiekosten;
 • de opbrengsten van de veiling van het vaatje haring en de giften gaan in z’n geheel naar het goede doel.
 • alles staat onder scherp toezicht onze notaris Ingeborg Braun van Braun Notaris Barneveld

Het goede doel

Ons doel is om voldoende geld in te zamelen om Neboplus een rolstoelfiets te kunnen aanbieden. Neboplus is een gevestigde naam in Barneveld en omstreken. Al decennia lang en daar zijn we met elkaar trots op. Neboplus is een woonzorgcentrum met een christelijke identiteit en biedt veel vormen van wonen en zorg onder één dak op zowel haar bekende locatie Nebo in Barneveld als op twee te openen locaties in de regio. Dat doen we in en vanuit warme en sfeervolle huizen, met open deuren naar de omgeving. Neboplus kenmerkt zich door warmte en kleinschaligheid. De afgelopen jaren zijn veel zorgcentra gefuseerd. Neboplus kiest er bewust voor – nu en ook straks – om klein te blijven. Om de lijnen kort te houden, zodat we elkaar kennen en de intieme sfeer behouden.

Georganiseerd door

Onze maatjes

Word ook maatje en ondersteun mede het goede doel


Neem contact op met Monique Jansen: m.jansen@bdu.nl: 06 83624805 /
Fiona Schreiner: f.schreiner@bdu.nl: 06 52306963
voor informatie over onze sponsorpakketten en het ter beschikking stellen van veilingstukken.

https://bdumedia.nl/wp-content/uploads/2023/05/Group-795.png
Brons maatje
€250,-

Naamsvermelding op sponsorbord tijdens evenement, naams-vermelding in bedankadvertentie in de Huis-aan-Huis editie van de Barneveldse Krant, logo op website van de Haringparty + 2 extra toegangskaarten.

https://bdumedia.nl/wp-content/uploads/2023/05/Group-795-1.png
Zilver maatje
€500,-

Naamsvermelding op sponsorbord tijdens evenement, naams-vermelding in bedankadvertentie in de Huis-aan-Huis editie van de Barneveldse Krant, logo op website van de Haringparty + 4 extra toegangskaarten.

https://bdumedia.nl/wp-content/uploads/2023/05/Group-795-2.png
Goud maatje
€1000,-

Logo en prominente positie op het sponsorbord tijdens het evenement, logo in de bedankadvertentie, logo op website van de Haringparty, Een sponsor trofee + 6 extra toegangskaarten.

https://bdumedia.nl/wp-content/uploads/2023/05/Group-795-3.png
Diamant maatje
€2500,-

Logo en prominente positie op het sponsorbord tijdens het evenement, logo in de bedankadvertentie, logo op website van de Haringparty, Een sponsor trofee + 8 extra toegangskaarten.

https://bdumedia.nl/wp-content/uploads/2023/05/Group-795-4.png
Platinum maatje
€5000,-

Logo en prominente positie op het sponsorbord tijdens het evenement, logo in de bedanktadvertentie, logo op website van de Haringparty, Een sponsor trofee + 10 extra toegangskaarten.

Meld je aan

  1.Algemene informatie

  2.Aantal personen

  Let op: je ontvangt twee gratis kaarten. Voor extra kaarten betaal je €50,- p.p. Vul hiervoor de velden hieronder in.

  3.Factuur gegevens

  Leden van bovengenoemde verenigingen zijn gratis tot 2 personen. Kosten voor niet leden bedragen €50,- excl. btw per persoon.