Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Beleef het met Heerlijk Scherpenzeel!

Winkeliersvereniging Scherpenzeel, De Gemeente Scherpenzeel en De Scherpenzeelse Krant hebben de handen ineen geslagen om weer een succesvolle Heerlijk Scherpenzeel te lanceren met een nog grotere oplage in een nieuw jasje. Dit om Scherpenzeel lokaal en regionaal nog beter en mooier op de kaart te zetten.

Het magazine behandelt vier verschillende thema’s: winkels, horeca, recreatie en cultuur. Een grote diversiteit aan onderwerpen komt aan bod: de warenmarkt en de standplaatshouders, cultuur, historische bezienswaardigheden, de gemeente, de evenementenkalender, toerisme en recreatie zoals wandel- en fietsroutes en vele tips.

Heerlijk Scherpenzeel wordt verspreid in Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Veenendaal, Rhenen, Achterberg, Elst, Overberg, Barneveld, Voorthuizen, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Terschuur, Zwartebroek en De Glind. Daarnaast worden er exemplaren verspreid over de campings en vakantieparken. Ruim 73.350 huishoudens zullen het magazine ontvangen, plus 1000 extra exemplaren verspreid over campings. E-paper wordt beschikbaar op Scherpenzeelsekrant.nl.

Dit magazine wordt in week 27 verspreid.

Deadline aanmelden: week 25

Heerlijk Scherpenzeel

Ja ik doe mee, in editie 3!

Ik reserveer een:(Vereist)
Adres(Vereist)