Chat with us, powered by LiveChat

Workshop ‘Filmen met je smartphone’

Iedereen kan video’s maken op z’n smartphone. Maar hoe doe je dit goed en hoe zet je een video op de juiste manier in voor je bedrijf of vereniging? Dat en meer leer je tijdens de workshop ‘Filmen met je smartphone‘ van BDUmedia. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak en je gaat tijdens de workshop ook actief aan de slag met je eigen smartphone. Hoe creëer je impact en wat moet je absoluut niet doen? Aan het einde ontvang je een handige gadget om stabieler te filmen, zodat jouw video’s direct verbeteren.

Praktische informatie
Deze training wordt op twee data gegeven.

Datum: woensdag 22 mei (Voor deze datum zijn er nog maar twee plekken beschikbaar!)
Tijd: 18.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: BDUmedia, Marconistraat 33 in Barneveld

 

Datum: woensdag 12 juni
Tijd: 13.00 uur tot 15.30 uur
Locatie: Cultura, Molenstraat 45 in Ede

De investering voor deze workshop bedraagt € 225,- excl. btw. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een opgeladen smartphone met voldoende geheugen voor het opnemen van video’s. Na afloop ontvang je een opdracht waar je feedback op krijgt van de specialisten. Voor deze workshop geldt een beperkte beschikbaarheid. Dus geef je snel op!

Onze specialisten

Inschrijven

Boy Imminck

Boy is redacteur op de videoredactie en online nieuwsdienst van BDUmedia en is ervaren in het maken van video’s met je smartphone.

Peter Tijssen

Peter is dé videospecialist van BDUmedia. Hij filmt, regisseert en produceert bedrijfsvideo’s en online content voor de BDU-titels