Chat with us, powered by LiveChat
seo

Workshop Instagram

Op woensdag 3 juli organiseert BDUmedia een workshop Instagram. Je wordt vanuit de basis meegenomen in de wereld van dit social medium. Wat is het precies en wat kun je er, als lokale ondernemer zijnde, uit halen? Van 13.00 uur tot 16.00 geven onze experts je tips en tricks over het creëren van een mooie ‘Instagram feed’, waar je rekening mee moet houden om jouw doelgroep te bereiken en geven we je talloze handige tools om hierbij te helpen. Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van een eigen contentkalender, gericht op jouw specifieke onderneming.

 

Praktische informatie

Datum: woensdag 3 juli 2019
Tijd: 13.00 uur – 16.00 uur
Locatie: BDUmedia, Marconistraat 33 in Barneveld
Investering: 99 euro excl. btw.

Voor wie? Deze workshop is geschikt voor de ondernemer/ ZZP’er die meer wil weten over Instagram en dit op regelmatige basis wilt inzetten om zijn/ haar doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je al een Instagram account hebt of van plan bent er een aan te maken.

Wanneer je je inschrijft voor onze workshop, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Onze specialisten:

Inschrijven

Deze workshop is helaas volgeboekt. Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van nieuwe data:

Anne Wilmink

Anne is online marketeer bij BDUmedia en in het dagelijks leven veel te vinden op Instagram waar zij haar ruim 6.000 volgers inspireert met nieuwe posts. Ze is vaak als één van de eerste op de hoogte van de nieuwste Instagram features en weet hoe je die potentiële doelgroep het beste kunt bereiken.

Leonie Oosterhoff 

Leonie is jaren lang bezig geweest als online media adviseur en heeft talloze bedrijven geadviseerd op het gebied van online marketing activiteiten. In haar huidige functie als online marketeer kan zij haar creativiteit en talent voor online marketing kwijt.

Veerle Houben

Veerle is in het dagelijks leven bij BDUmedia actief als sales analist. Ze voert regelmatig markt- branche en klantonderzoeken uit en weet wat er speelt in de mediawereld. Ook is zij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing.