Top

Voor Volzin zijn wij op zoek naar een

CONTENTMARKETEER (20 uur per week)

Over Volzin

Volzin is een magazine voor mensen die vanuit een open en nieuwsgierige houding op zoek zijn naar de betekenis van de christelijke inspiratie, voor zichzelf en voor de samenleving. Moderne zinzoekers die tegelijkertijd benieuwd zijn naar de bron van waaruit anderen leven. Mensen ook die denken, voelen en handelen met elkaar willen verbinden.

Functie-inhoud

Jij bent degene die aan de slag gaat met het vermarkten van onze content. Je bent in staat goede teksten en/of video’s te maken en je weet op welke manier je deze bij onze doelgroep onder de aandacht brengt. Online kanalen als Social media en websites hebben geen geheimen voor jou. Jij gaat op onderzoek uit naar waar onze doelgroep zich bevindt en op welke manier, via welk kanaal, wij onze content moeten aanbieden aan de doelgroep.

Volzin is een merk van BDUvakmedia. Op termijn is er de mogelijkheid om voor meerdere merken contentmarketing op poten te zetten. Doorgroeimogelijkheden genoeg!

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en je bent goed met taal en beeld. Enige werkervaring, minimaal twee jaar, strekt tot aanbeveling. Je hebt kennis van marketing, communicatie en je weet hoe je de diverse online kanalen in kunt zetten. Je bent creatief en neemt graag initiatief.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke, uitdagende baan waarin je veel inspraak hebt over de content en communicatie van Volzin. Jij bent degene die contentmarketing voor Volzin gaat opstarten en uitvoeren. Naast een uitdagende baan bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt op een professionele afdeling met een informele werksfeer waarbij er ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Je werkt op ons kantoor in Barneveld.

 

Solliciteren

Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Peter Vorstenbosch, Contentmanager, telefoon 06-5431 3938. Je sollicitatie met CV mail je naar werken@bdu.nl ter attentie van Peter. Dit kan tot uiterlijk 8 januari.