Chat with us, powered by LiveChat


Met ingang van heden hebben wij in ons IT huis plaats voor twee HBO stagiaires

De koninklijke BDU is een in Barneveld gevestigde groep van elkaar versterkende ondernemingen die gespecialiseerd is in het creëren, exploiteren en produceren van online en offline lokaal nieuws en vakinformatie. De groep wordt gevormd door BDUholding en de werkmaatschappijen BDUvakmedia, BDUmedia en BDUprint. Ook zijn er samenwerkingen met andere uitgeverijen.  

De opdracht
BDU is bezig haar datawarehouse en tooling om te zetten naar een web gebaseerde infrastructuur;  oplossingen gerelateerd aan Google analytics, BigQuery, enzovoort. Voor het deels nog onontgonnen terrein is BDU op zoek naar  HBO IT stagiairs die meehelpen in het onderzoek naar deze nieuwe toolkit, de implementatie daarvan en realisatie van de datamigratie.  

We bieden je een goede introductie, optimale begeleiding én een uitstekende leer ervaring op onze afdeling IT. Ook ontvang je een prima stagevergoeding.

Specifieke vaardigheden/eisen
Heb je een sterk analytisch vermogen? Ben je nieuwsgierig naar moderne middelen en mogelijkheden tot verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan even contact op met Dave Prosée, IT-manager, mailadres d.prosee@bdu.nl ; telefoon 0342-494324, of stuur je sollicitatie naar werken@bdu.nl ter attentie van Dave.