Media Adviseur Verkoop Binnendienst (24 – 36 uur)

BDUmedia

BDUmedia is continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van haar online producten en zoekt een media adviseur met commerciële drive die hierin het verschil wil maken!

Wat ga je doen?

Als ervaren media adviseur ben je onderdeel van het verkoopteam in Barneveld en werk je voor verschillende lokale nieuwsmerken, zowel offline als online. Je werkt nauw samen met o.a. je collega’s van de buitendienst en de redactie. 

Je bent ondernemend en creatief in het benaderen van potentiële opdrachtgevers. Je realiseert omzet en zorgt voor tevreden klanten. Door je ervaring weet je wat er speelt binnen de verschillende markten en branches. Je adviseert opdrachtgevers. 

De (online) zichtbaarheid van hun onderneming wordt vergroot door jouw advies over de juiste online- en offline producten. 

In nauwe samenwerking met je collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan hoe het nieuwsmerk eruit komt te zien. Naast telefonische acquisitie stel je offertes op en zorg je voor een juiste en tijdige verwerking van de opdrachten. Je schakelt hiervoor met verschillende partijen en legt alle belangrijke informatie en afspraken vast in het CRM systeem. Hierdoor bouw je aan je eigen klantenportefeuille en realiseer je jouw omzetdoelstellingen.

Media Adviseur Verkoop Binnendienst

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een MBO+ niveau
  • Je krijgt energie van het actief en commercieel bewerken van de markt door o.a. telefonische verkoop. Aantoonbare ervaring als commercieel outbound medewerker is een pré
  • Je werkt graag samen in een team met leuke collega’s 
  • Je hebt een prettige telefoonstem, een serieuze instelling en een gemotiveerde houding
  • Je bent een doorzetter want je gaat voor resultaat
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift

Wat wij bieden

  • Een organisatie waarin je volop ruimte krijgt voor jouw ideeën en inbreng
  • Een marktconform salaris en o.a. een arbeidsvoorwaarden keuzepakket, fiscaal vriendelijk kopen van een tablet of pc, een fiets, cadeau card voor een weekendje weg etc. 
  • Werken in een enthousiast en divers team in een gemoedelijke sfeer.

Contact

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv naar werken@bdu.nl ter attentie van Leonard Koster, teamleider verkoop binnendienst. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonard op telefoonnummer 06-53900598 of via l.koster@bdu.nl

Wie zijn wij?

De BDU bestaat sinds 1871 en is een groeiende speler in de mediabranche. Ruim 200 medewerkers en rond de 400 freelancers werken hard aan onze ambitie om hét platform te bieden dat lezers en ondernemers met elkaar verbindt. Met onze kranten bereiken we wekelijks rond 1 miljoen huishoudens en zoń 2,5 miljoen mensen in Nederland. Onze nieuwswebsites bereiken meer dan 1,1 miljoen mensen per maand. Bekende namen zijn o.a. Barneveldse krant, Ede Stad, Stad Amersfoort, Leusder Krant, Soester Courant, De Woudenberger, HCnieuws en Amstelveens Nieuwsblad.