Chat with us, powered by LiveChat

Over BDUlokalemedia
BDUlokalemedia is een dynamisch mediabedrijf, gespecialiseerd in online en offline lokaal nieuws. Met onze nieuwsmerken komen wij wekelijks huis-aan-huis bij 1 miljoen huishoudens en bereiken wij online meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Met ruim 100 medewerkers en rond de 400 freelancers werken wij hard aan onze ambitie om hét platform te bieden dat ondernemer en consument met elkaar verbindt. Een groot bereik en een hoge attentiewaarde maken de lokale nieuwsmerken tot een aantrekkelijk podium voor ondernemers.

Om onze verkoopdoelstellingen te kunnen realiseren zijn wij voor HCnieuws.nl en HCnieuw-vennep op zoek naar een

Media adviseur buitendienst (28 uur per week)

Functie-inhoud

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het behalen van de omzet van HCnieuws.nl en HCnieuw-vennep, zowel voor print als online. Dit doe je door relatiebeheer en verkoop, onder bestaande en nieuwe klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk vanaf het eerste contact met de klant tot en met de after sales. Je brengt de markt in kaart en organiseert acties gericht op de merken. Netwerken zit je in het bloed en je commerciële slagkracht is groot. Je stelt offertes op, verwerkt orders en maakt ingeleverde advertenties klaar voor opmaak. Alle belangrijke informatie leg je vast in het verkoopsysteem.


Functie-eisen

Je beschikt over HBO- werk- en denkniveau, minimaal twee jaar verkoopervaring en je hebt bij voorkeur verkooptrainingen gehad. Verder heb je een commerciële instelling en ben je initiatiefrijk, enthousiast en een doorzetter. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Je bent in het bezit van rijbewijs B. Voor de uitoefening van de functie krijg je de beschikking over een leaseauto. Je werkt vanuit het kantoor van BDUmedia in Hoofddorp.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Klein Wolterink, verkoopleider: 06- 5570 6855.
Je sollicitatie mail je naar werken@bdu.nl ter attentie van Erwin.