Coördinator abonnementen marketing/sales 24 uur BDUvakmedia

Wat ga je doen? 

Als verbindende schakel werk je samen met het management van BDUvakmedia, collega‘s van abonnementen marketing, merkenteams en klantenservice. Je brengt op basis van prioritering, samen met de merkenteams, doelgroepen van de verschillende merken volledig in kaart en vult dit bereik waar mogelijk verder aan. Ook draag je bij aan het opzetten van interessante externe samenwerkingen. Je volgt het abonnementenverloop, werkt acties uit en analyseert de conversie van deze acties.

De (online) zichtbaarheid van hun onderneming wordt vergroot door jouw advies over de juiste online- en offline producten. 

In nauwe samenwerking met je collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan hoe het nieuwsmerk eruit komt te zien. Naast telefonische acquisitie stel je offertes op en zorg je voor een juiste en tijdige verwerking van de opdrachten. Je schakelt hiervoor met verschillende partijen en legt alle belangrijke informatie en afspraken vast in het CRM systeem. Hierdoor bouw je aan je eigen klantenportefeuille en realiseer je jouw omzetdoelstellingen.

Wat wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bijvoorbeeld commerciële economie en Nima B
  • Je werkt graag in een organisatie die in ontwikkeling is, bij een toonaangevende speler in het onlinemedialandschap en hebt aantoonbare affiniteit met online-ontwikkelingen
  • Je hebt een ondernemende instelling waarbij je anderen meekrijgt door jouw aanstekelijke enthousiasme

Wat wij bieden

  • Een organisatie waarin je volop ruimte krijgt voor jouw ideeën en inbreng
  • Een sleutelpositie in de verdere ontwikkeling van BDUvakmedia
  • Een marktconform salaris en onder andere een Chromebook en een arbeidsvoorwaardenkeuzepakket
  • Een gedreven en enthousiast team

Enthousiast geworden?

Stuur dan uiterlijk 27 februari je sollicitatie met motivatie en cv naar werken@bdu.nl ter attentie van Ron van de Hoef, Commercieel manager BDUvakmedia. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron, telefoonnummer 06-51806325.

Wie zijn wij?

BDUvakmedia is een b2b- en b2c-uitgever in verschillende branches. Met een enthousiast team werken we continu aan het multimediaal ontwikkelen van mooie merken in nichemarkten. Door intensieve samenwerking met brancheorganisaties, lezers, leveranciers, overheden en stakeholders sluiten de merken zo optimaal mogelijk aan op de branche en haar ontwikkelingen.

Vaktijdschriften, websites, e-mailnieuwsbrieven, events, workshops. BDUvakmedia, we connect professionals!