Allround storingsmonteur

m/v, fulltime / 36 uur per week

Bij BDUprint worden dagelijks diverse dagbladen, huis-aan-huis bladen en andere krantachtige producten gedrukt. De rotatiedrukkerij is uitgerust met moderne productiemiddelen waaronder twee offset rotatiepersen: de Regioman en de KBA CT. In de mailroom wordt gewerkt met machines en installaties voor het bundelen, verpakken en aftransporteren van kranten.

Samen met je 2 collega storingsmonteurs zorg je ervoor dat onze productiemiddelen altijd in goede staat zijn, zodat onze lezers de krant krijgen zoals verwacht. Dit doe je door tijdig en zorgvuldig preventief onderhoud uit te voeren en adequaat, vakkundig en effectief in te grijpen bij storingen. Je analyseert zelfstandig elektrische en mechanische storingen en lost deze op. Noodreparaties worden soms onder grote tijdsdruk verricht, want de kranten moeten iedere dag weer op tijd worden bezorgd.

Je werkt in dagdiensten verdeeld over vier dagen per week. Daarnaast dien je beschikbaar te zijn voor storingsdiensten.

Wat wij zoeken

Je beschikt over een MTS- dan wel MBO-4 diploma elektronische techniek en kennis van en ervaring met pneumatiek, hydrauliek en PLC’s. Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie is dan ook van belang. Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in een team werken. Verder ben je dienstverlenend, communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met voldoende uitdagingen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Daniëls, technisch directeur, telefoon 06 – 25519900. Je sollicitatie met CV mail je naar werken@bdu.nl