Chat with us, powered by LiveChat

Groots onder de aandacht met verhuisverhalen

Wil je met jouw onderneming via een paginagroot artikel met hoge attentiewaarde onder de aandacht komen?

De rubriek Verhuisverhalen brengt jouw makelaarskantoor op originele wijze onder de aandacht bij duizenden woningbezitters. Een mooie referentie via krant en online, die helpt om jouw woningaanbod ook in de huidige markt op peil te houden.

Nieuwsgierig
Verhuisverhalen biedt een kijkje achter de voordeur. In een uitgebreid interview met drie foto’s vertelt één van uw klanten zijn/haar verhuisverhaal. Waarom viel de keuze juist op deze woning? Hoe verliep het aankooptraject? En is er veel geklust? De rubriek speelt in op de nieuwsgierigheid van de lezer, waardoor de attentiewaarde aanzienlijk wordt verhoogd.

Online en in de krant
Het artikel verschijnt paginagroot in de krant en wordt doorgeplaatst met link naar jouw kantoor op de nieuwssite. Dat maakt het artikel makkelijk deelbaar en voor iedereen te lezen. Door de lokale zichtbaarheid stijgt de kans dat woningbezitters hun woning via uw kantoor te koop aanbieden.

Aangeboden door
Als makelaar lever je de naam van de hoofdpersonen in het verhaal aan, BDUmedia regelt de rest. Bij het artikel vermelden we dat het verhaal wordt aangeboden door jouw makelaarskantoor.

Neem contact op met jouw media adviseur of vul het contactformulier in om vrijblijvende informatie te ontvangen.

Ik wil graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom deze rubriek?

Jouw logo op een prominente plek

Online doorplaatsing

Hoge attentiewaarde

Eerder verschenen verhuisverhalen: