Chat with us, powered by LiveChat

Slide Ontdek nu alle voordelen van online marketing via BDUmedia: Altijd lokaal vindbaar en zichtbaar. Bekijk de mogelijkheden ONLINE MARKETING

Veelgestelde vragen

Op deze pagina zijn onze veelgestelde vragen te vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Bereik ons dan via chat, telefoon of mail (tijdens kantoortijden). Onze contactgegevens vind je op deze pagina.

Bezorgen

De krant is niet bezorgd. Waar kan ik mijn klacht indienen?

Je kunt jouw klacht eenvoudig en snel indienen via ons klachtenformulier. Afhankelijk van de betreffende titel. Alle klachtenformulieren zijn hier te vinden.

Wat gebeurt er met mijn klacht?

Elke klacht wordt opgepakt en individueel doorgegeven aan onze verspreider. Dit betreft een tussenpersoon van BDUmedia. Deze is tevens de eindverantwoordelijke voor de bezorging.

Wordt de krant nog nabezorgd?

Wij bezorgen onze kranten niet na. Wil je toch een (extra) exemplaar? Dan kun je deze afhalen bij één van onze afhaalpunten, deze zijn hier te vinden. De krant is ook online te vinden als e-paper, deze is te vinden op de betreffende nieuwswebsite, bovenaan onder het kopje ‘e-paper’ .

Ik wil graag krantenbezorger worden. Bij wie kan ik terecht?

Stuur je gegevens naar bikkel@bdu.nl met het gewenste verspreidingsgebied en dan krijg je antwoord van ons met de beschikbare vacatures.

Kan ik de krant online lezen? Of ergens afhalen?

Je kunt deze afhalen bij één van onze afhaalpunten, deze zijn hier te vinden. De krant is ook online te vinden als e-paper, deze is te vinden op de betreffende nieuwswebsite, bovenaan.

Kan ik eerder verschenen edities nog teruglezen?

Ons archief is te bereiken via onze e-paper optie op de betreffende nieuwswebsite. Je vindt deze onder het kopje ‘e-paper’ en vervolgens ‘archief e-paper’


E-paper abonnementen

Het lukt mij niet om in te loggen, wat moet ik doen?

Wanneer je voor de eerste keer gebruik maakt van de mogelijkheid om de e-paper van de abonneekrant te lezen dan dien je eerst je account te activeren. Dit kan door naar het inlogscherm te gaan en op de link ‘account activeren’ te klikken, onderaan het scherm.


Adverteren

Waar zijn de formaten en tarieven van de krantenadvertenties te vinden?

Onze formaten en tarieven zijn onder deze link te vinden.

Ontvang ik een korting als ik meer advertenties afneem?

Jouw korting is inderdaad afhankelijk van het aantal plaatsingen en titels. De media adviseur maakt een vrijblijvende offerte die bij jouw plaatsing wens past.

Zijn er bepaalde eisen waar een advertentie aan moet voldoen?

Ja. Welke eisen dit allemaal zijn, is hier te lezen: 

Kunnen jullie de advertentie ook voor mij opmaken?

Dat kan. Hier brengen wij een klein tarief voor in rekening, afhankelijk van jouw wens en het advertentieformaat. De media adviseur kan je een passende prijs geven.

Hoe plaats ik een rubrieksadvertentie?

Rubrieksadvertenties worden bij ons regiotreffers genoemd. Deze kleine advertenties worden namelijk in de gehele regio geplaatst en zijn online te boeken via de website van Regiotreffers Op deze website zijn tevens overige vragen over deze advertenties te vinden.

Hoe weet ik welke vorm van adverteren het beste bij mij past?

Onze media adviseurs beschikken over uitgebreide kennis om jou te voorzien van informatie over onze diensten die past bij jouw doelgroep, budget en wens. Neem contact op met onze afdeling verkoop via verkoop@bdu.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van één van onze media adviseurs.

Welke online mogelijkheden van adverteren hebben jullie?

De online diensten die wij aanbieden zijn allemaal te vinden op deze paginaVoor een groter effect van jouw doelstellingen adviseren wij je graag over de combinatie tussen online en offline adverteren/zichtbaar zijn. Een online expert kan vrijblijvend contact opnemen.


Facturen

Ik heb twee facturen ontvangen voor het plaatsen van één vacature. Hoe kan dit?

Indien je een vacature hebt geplaatst met online doorplaatsing en deze wordt gefactureerd, dan zal deze altijd in twee facturen zijn opgesplitst. Je krijgt dan een factuur voor de advertentie in de krant en een factuur voor de online doorplaatsing. 


Redactie

Ik wil graag een stukje plaatsen in de krant. Hoe maak ik dit kenbaar?

Via de optie ‘deel je nieuws’ op de website van onze nieuwstitels kun je jouw tekst insturen. De aankondigingen worden op de website geplaatst. Het andere lezersnieuws wordt geplaatst in één van de te kiezen rubrieken. Uit de ontvangen berichten maakt de redactie een selectie voor publicatie in de krant. Kijk voor meer info over deze optie op de betreffende nieuwspagina en klik op de menu kop ‘deel je nieuws’.

Kan ik direct contact opnemen met de redactie?

Ja dat kan via het e-mailadres welke is aangegeven bij de betreffende nieuwstitel op de ‘onze-nieuwsmerken’ pagina.

Kan ik gratis adverteren in de krant?

Het is niet mogelijk om gratis te adverteren in de krant. Wel kun je een redactioneel stuk indienen dat interessant is voor de lezers via de optie ‘deel je nieuws’ op de website van onze nieuwstitels. Daarnaast staat BDU open voor sponsor-samenwerkingen in verschillende vormen. Mail je aanvraag naar marketing@bdu.nl en één van onze media adviseurs neemt dan contact met je op.

Ik wil mijn bedrijf/product graag voorstellen in het speciale bedrijfskatern.

Deze artikelen noemen wij advertorials en zijn aan te raden om via een andere- en tevens succesvolle – manier bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen. Kijk op deze pagina voor meer informatie over deze dienst en neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

Ik heb een vraag over een artikel in de krant.

Met deze vraag kun je het beste bij de redactie van desbetreffende titel terecht. Het e-mailadres is aangegeven bij de betreffende nieuwstitel op de ‘onze-nieuwsmerken’ pagina.

Ik wil een foto bestellen uit de krant.

Door wie is deze foto gemaakt? Noteer de naam en neem contact op met de redactie via email. Zij zullen je dan doorsturen naar de juiste fotograaf of mediabureau. 


Abonnementen

Zijn de abonnee kranten ook te koop als losse nummers?

Ja, deze zijn te koop via verschillende verkooppunten. Raadpleeg hiervoor de pagina van de gewenste titel onder het overzicht van onze nieuwsmerken.

Welke abonnee kranten bezitten jullie?

Onze abonnee-kranten zijn: de Barneveldse krant, Soester courant, de Woudenberger, Scherpenzeelse krant, Nieuwsblad de Kaap, Stichtse courant, Baarnsche courant.

Hoe neem ik een abonnement op één van jullie kranten?

Je kunt gebruik maken van één van onze actuele acties die te vinden zijn op de ‘lid worden’ pagina van de betreffende nieuwswebsite.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Voor een abonnement met onbepaalde tijd is er een opzegtermijn van 1 maand.
De opzegging kun je doorgeven via mail naar abonnementen@bdu.nl of per post.


Rouwadvertenties

Ik wil een rouwadvertentie opgeven, hoe moet ik dit doen?

Rouwadvertenties opgeven kan via de website Familieberichten . Via deze website kun je zelf via een aantal simpele stappen een advertentie maken en toesturen. De advertenties komen dan vanzelf bij ons binnen en worden in de gevraagde editie geplaatst.

Je kunt de advertentie direct via IDEAL betalen. De kosten zijn per krant verschillend (gebaseerd op grootte van het verspreidingsgebied en het bereik) en wij hanteren prijzen per mm.

Ik wil een rouwadvertentie opgeven, kan dit telefonisch?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. We nemen geen telefonische advertenties aan vanwege de foutgevoeligheid. Je kunt je advertentie zelf ontwerpen, toesturen en betalen via Familieberichten.

Ik wil een rouwadvertentie opgeven, kunnen jullie deze ontwerpen?

Ja, we kunnen je helpen met het ontwerp van de advertentie. Mail een .doc document naar familieberichten@bdu.nl waar onderstaande punten in te vinden zijn:

  • De krant(en) waarin de advertentie gepubliceerd moet te worden;
  • De editie van deze krant(en) (de datum of het weeknummer)
  • Je contact- factuur- gegevens
  • De tekst / beeldmateriaal dat gebruikt mag worden
  • Wensen die je hebt wat betreft de opmaak.
Overig

Ik wil graag bij jullie werken, waar vind ik de openstaande vacatures?

Op onze pagina werken bij BDU zijn al onze openstaande vacatures te vinden. Open sollicitaties zijn altijd welkom.