Vacaturekrant

Vacaturekrant Baan Dichtbij

Zoek je versterking voor je bedrijf of organisatie, maar heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? BaanDichtbij.nl helpt je om je vacature origineel en krachtig te presenteren aan duizenden lezers.

Wij presenteren jouw vacature op prikkelende wijze, in de vorm van een artikel met foto. En natuurlijk publiceren we het ook online, voor een nóg groter bereik.

Al vanaf €695,- plaats je een vacature in deze populaire bijlage, inclusief 14 dagen plaatsing op BaanDichtbij.nl én bannering op onze eigen nieuwssites.

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een plaatsing in onze nieuwste vacaturekrant. Wij nemen vervolgens contact met je op zodat we samen kunnen kijken naar de propositie die het beste bij jouw wensen past.

In week 20 verschijnen de nieuwste edities van BaanDichtbij.nl in onderstaande regio’s:

  • Regio Zuidoost Utrecht (Nieuwsblad de Kaap, Stichtse Courant, Biltsche Courant, De Nieuwsbode, Houtens Nieuws, Wijks Nieuws, Bunniks Nieuws)
  • Regio Gorinchem (de Stad Gorinchem, Het Kompas Hardinxveld-Giessendam, Het Kompas Sliedrecht)

In week 21 verschijnt de nieuwste editie van BaanDichtbij.nl in onderstaande regio:

  • Regio Amstelveen, Haarlem en Haarlemmermeer (Amstelveens Nieuwsblad, Weekblad voor Ouder Amstel, Haarlems Weekblad, Heemsteedse Courant, HCnieuws, Witte Weekblad Nieuw-Vennep)

Bekijk hieronder de tarieven per regio.