Werk in de regio

Elk bedrijf dat nieuwe medewerkers zoekt, weet hoe moeilijk het kan zijn om goede mensen te vinden. Zorg daarom dat je als werkgever opvalt en interessanter bent voor jouw beste kandidaat.

Als bedrijf of organisatie sta je bekend om jullie geweldige producten, goede service of uitmuntende kennis. Maar wie zijn jullie eigenlijk? En belangrijker, waarom moeten mensen bij jullie komen werken? Hoe onderscheidend zijn jullie? Zijn jullie innovatief? Veel trainings en opleidingsmogelijkheden? Is er veel aandacht voor de werk en privé balans? Bieden jullie een goed salaris en bonus? Is thuiswerken mogelijk?

Door het vertellen van jouw verhaal over jouw bedrijf en wat jullie doen versterk je niet alleen je werkgeversmerk maar je onderscheidt je ook eerder van concurrenten.

Met een goed en pakkend verhaal kom je eerder in beeld bij die potentiële werknemer die niet actief op zoek is naar een andere baan. Ook als het aanbod van personeel groot is wil je graag kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Dit bereik je door plaatsing van jouw verhaal in onze goed gelezen huis-aan-huis uitgaven en op onze websites. Onze ervaren lokale correspondenten helpen je graag bij het opstellen van de content voordat we dit verspreiden in de regio.

“Werk in de regio” week 8 – 24 februari 2021

Plaatsing in:

Ede Stad.nl

Verschijnt wekelijks huis aan huis op woensdag in Ede, Bennekom, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Meulunteren, Otterlo, De Valk, Wageningen-Hoog, Walderveen en Wekerom

Bereik papieren krant: 50.100 exemplaren

Online bereik: 800.000 views per maan

Keuze uit: 

  • 1/2 pagina (2.800 tekens + 1 foto) € 695,-*  
  • 1/1 pagina (3.500 tekens + 3 foto’s) € 1095,-* 

U kunt uiteraard ook een zelf opgemaakte vacature advertentie plaatsen deze week: 

  • 1/2 pagina 265 x 195) € 599,-*  
  • 1/1 pagina (265 x 395) € 999,-* 

Deze plaatsingen zijn incl. 2 weken vacaturetreffers

*Genoemde tarieven excl. btw.

Upsell mogelijkheden: 

  • Op maat gemaakte “werken bij” video
  • Social media campagne