Chat with us, powered by LiveChat

Goed gevonden worden in Google? Doe de SEO check

Voor veel ondernemers is het belangrijk om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google op lokaal niveau. Dit doe je door Search Engine Optimization (SEO) in te zetten. Maar wat is SEO nou eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimization en is vrijvertaald naar het Nederlands dus Zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie wordt het optimaliseren van websites, om zo hoger te komen in de Google zoekresultaten, bedoeld. Want door hoog te scoren in Google, zorg je voor een stijging in de websitebezoekers. Daarnaast is het meetbaar in Google Analytics en zorgt het voor een stijging van leads/verkopen, zowel offline als online. Maar hoe weet je of jouw website goed scoort en wat kun je verbeteren? Vraag dan gratis de SEO check aan!

Een SEO check door onze specialisten

Vul het formulier en laat jouw website checken door een SEO specialist. Onze specialisten bekijken

Huidige positie in google en groeipotentieel van de belangrijkste zoektermen.

Zijn metabeschrijving, metatitel en alt-teksten op orde?

Kwaliteit en verbeterpunten van de webteksten

Techniek van de website en quick wins

Onze SEO specialisten:

Leonie Oosterhoff

Leonie is Online Media Adviseur bij BDUmedia. Zij is o.a. specialist in content marketing en SEO optimalisatie. Haar frisse en scherpe blik zorgen voor een perfect advies over welke middelen je het beste kunt inzetten om beter gevonden te worden in Google.

Specialist SEO check JeroenJeroen Janssens

Jeroen is Senior Media Adviseur bij BDUmedia. Hij is specialist in content-, en videomarketing en SEO. Door zijn jarenlange ervaring kan hij perfect adviseren over wat voor jou nodig is om beter gevonden te worden in Google.

Ik wil een gratis SEO check