Video Advertentie

Zoek je een krachtige manier om je bekendheid te vergroten? Dan is video adverteren een uitstekende optie. Laat je unieke kracht zien en ervaar hoe jouw verhaal tot leven komt. Onze videomakers denken graag mee over een creatief concept.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan bumper advertenties, trueview-videoadvertenties of een bedrijfsvideo. Wij helpen je met de juiste beelden je doelgroep te triggeren. Wij nemen je graag al het videowerk uit handen, maar uiteraard mag je ook zelf beelden aanleveren.

Voordelen voor de adverteerder

Snel en effectief

Via video adverteren kun je op een snelle en effectieve wijze een korte boodschap verspreiden onder een groot publiek. Snel omdat mensen de boodschap heel kort zien, en effectief omdat het zo pakkend is dat het bij de doelgroep blijft hangen.

Je verhaal komt tot leven

Met een video advertentie of bedrijfsvideo geef je de doelgroep een beeld bij je verhaal. Zo gaat het verhaal van jouw bedrijf echt leven.

Laat je unieke kant zien

De kracht van video is dat jij je onderscheidende punten kunt laten zien. Denk daarom goed na over waarin jij uniek bent en laat dat in de video zien.

Product varianten

Onze mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons je video te promoten. Wanneer je zelf een video hebt die je onder de aandacht wilt brengen, bieden wij jou de kans om te adverteren via bumperads, trueview of ondernemer in beeld. Daarnaast is er de mogelijkheid om door ons het complete plaatje te laten regelen. Van het filmen en monteren tot het adverteren. Maar je kunt ook de beelden zelf aanleveren, zodat wij de video monteren. Bij al deze opties is het mogelijk om je video via Youtube te verspreiden, onder de juiste lokale doelgroep

Ondernemer in beeld

Een minuut durende video, waarin de USP’s van jouw onderneming naar voren komen.

Video Reviews

Een professionele video van ongeveer 1 minuut waarin de sterke punten van jouw product of dienst naar voren komen

Bumper AD

Een korte, krachtige video advertentie van 6 seconden onder de aandacht brengen bij de lokale doelgroep.

Trueview

Een video van maximaal 30 seconden, die helemaal uitgespeeld wordt.

ALTIJD EEN GOEDE KEUZE

Kies een pakket wat bij je past

Jaarlijks

Basis

Jaarlijks

1.100
Jaarlijks 3 branded content berichten
Jaarlijks 3 campagnes via Social Media

Bekijk ook onze andere producten

Digital Marketing

Analysis

Email Marketing

SEO Optimization

Social Media

Business Growth