Marconistraat 33, Barneveld
telefoon

Vacature video

Vind de perfecte kandidaten voor jouw organisatie met een vacaturevideo!

Vind de perfecte kandidaat
Laat jouw boodschap zien
Aangepast aan jouw doelgroep
Persoonlijk advies

Waarom vacature video?

Adverteren met video is de perfecte manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Op deze manier zien niet alleen nieuwe klanten jouw bedrijf, maar ook mogelijk nieuwe medewerkers. Zet je vacature om in beeld; maak een recruitment video om de perfecte kandidaten voor je organisatie te vinden. Een video zegt namelijk zo veel meer dan alleen woorden: je schetst een beeld van je bedrijfscultuur, de werksfeer en van de collega’s die bij je bedrijf werken. Het laat de kandidaten zien wat jouw bedrijf in huis heeft en wat je nieuwe medewerkers kunt bieden.

Advies op maat *Vanaf prijs €925,-

Vind de juiste kandidaat!

Door een recruitment video aan te passen aan de doelgroep en de specifieke vacature, is de kans het grootste dat je de juiste kandidaat vindt. Een wervingsvideo voor een HR-medewerker zal immers anders zijn dan een video voor een IT-specialist. Hoe je dit doet? Wij helpen je er graag bij.

Vacature video’s bij BDUmedia

Voor (vacature) video’s heeft BDUmedia Zeg het met video opgericht. Onze videoexperts zorgen dat je boodschap authentiek is en laten de essentiële boodschap zien. Zo creëer je een beeld van hoe je bedrijf écht is. Bij BDUmedia heb je de mogelijkheid om video te combineren met andere manieren van recruitment. Wat dacht je van de combinatie met een display banner op een website? Of een folder die verspreid wordt met de krant? Wij adviseren je over de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Samen aan de slag?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BDUmedia voor vacature video’s? Wij beantwoorden je vragen en gaan graag samen met jou aan de slag!

Contact opnemen

Andere producten

Terug naar overzicht
Bedrijfsvideo
Zet je bedrijf in de schijnwerpers met een bedrijfsvideo!
Kennismakings-pakketten
Wil jij de kracht van lokale marketing ervaren? Maak gebruik van één van onze...
Regiotreffers
Kies voor rubrieksadvertenties of annonces met de Regiotreffers van BDUmedia.
Social media
Bereik jouw doelgroep door te adverteren via de populaire social media-kanalen van je doelgroep.
Terug naar overzicht