Chat with us, powered by LiveChat

Onze nieuwsmerken

Al sinds de oprichting is BDUmedia dé partij die het lokale nieuws brengt in de regio. Het bereik van onze nieuwsmerken geeft ondernemers, gemeentes en instanties de mogelijkheid om lokaal bereik te creëren door middel van een advertentie in de krantonline adverteren, via een Branded Content campagne of met video.

Maak kennis met de kracht van ons bereik. Kom in contact met één van onze media adviseurs en laat je persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden van lokale marketing. Bekijk hieronder al onze nieuwsmerken, klik voor meer informatie over het nieuwsmerk en de desbetreffende media adviseurs.

BDUmedia is partner van Achterhoek Nieuws, Enter Media. Informatie over de betreffende titels vind je via de verwijzingen hieronder.

1441098767_achterhoek nieuws

De huis-aan-huisbladen in de Achterhoek worden door Achterhoek Nieuws in samenwerking met BDUmedia uitgegeven. Klik op onderstaande titels voor de verkoopinformatie.

entermedia_logo12

De huis-aan-huisbladen in de regio ‘t Gooi worden door Enter Media in samenwerking met BDUmedia uitgegeven. Klik op onderstaande titels voor de verkoopinformatie.