Chat with us, powered by LiveChat

Maak kennis met het online team!

Wij zijn het online marketingteam van BDUmedia. Wij ondersteunen lokale ondernemers in online marketing. Ons doel is om lokale ondernemers te ontzorgen, zodat de ondernemer zich kan focussen op zijn bedrijf.

Wij zijn een innovatief, creatief en gedreven team dat graag voor jouw onderneming aan de slag gaat. Het online team bestaat uit 7 toppers, met ieder zijn of haar eigen expertise. Benieuwd welke rol iedereen vervult in het team? Of wil je eens een gezicht zien? Wij stellen ons graag aan je voor!

Wilfred
Coördinator Online

Specialist in: Propositie ontwikkeling, Content marketing, Joint Promotions, Affiliate, SEA en SEO, Display, Mobile, Analytics, AdManager

Ik connect locals door: krachtige en onderscheidende proposities te ontwikkelen, waarmee BDUmedia haar klanten optimaal kan bedienen. Het crossmediale productportfolio en de kennis en expertise binnen het online team vormen de basis voor een goed advies en een optimale uitvoering.

John
Online marketing specialist

Specialist in: SEA en SEO, Display, Mobile, Analytics, AdManager

Ik connect locals door: de schakel te zijn tussen klant en media adviseur. Ik adviseer, monitor en rapporteer gevraagd (en ongevraagd 😉 ) online campagnes.

Ik connect locals in de volgende gebieden: Veluwe en Utrechtse Heuvelrug

Veerle
Online Media Adviseur

Specialist in: Adwords, Analytics, SEO, (branded) content Marketing

Ik connect locals door: creatieve concepten te bedenken, en hierbij ondernemers te ondersteunen en adviseren in de manier waarop hun reclameboodschap het beste kan worden overgebracht.

Ik connect locals in de volgende gebieden: Noord Veluwe, Amersfoort, Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede

Anne
Campagnemanager

Specialist in: Display Advertising, Analytics , AdManager

Ik connect locals door: Onder anderen banners in beeld te brengen binnen onze eigen lokale nieuwswebsites en/of landelijke websites en daarmee een zo groot mogelijk bereik voor onze klanten te creëren.

Colinda
Online marketeer

Specialist in: Social, Mobile, Video, Analytics, AdManager.

Ik connect locals door: te focussen op de social campagnes. Denk hierbij aan het inrichten, monitoren en het analyseren van de resultaten. Ik adviseer mijn collega’s en klanten over de inzet van (vervolg-) campagnes op basis van ervaring of eerder behaalde resultaten.

Leonie
Online Marketeer

Specialist in: Video, Adwords, Analytics, SEO, SEA, (branded) content marketing

Ik connect locals door: lokale ondernemers te adviseren over online marketing. Ik help klanten graag met het vinden van de juiste marketingkanalen. Dit doe ik regelmatig in de vorm van persoonlijke adviesgesprekken en interactieve workshops!