Lokaal zichtbaar via bannering

Bannering is erg geschikt om je bedrijf mee onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Met display bannering kunnen wij je doelgroep optimaal bereiken met naamsbekendheid als belangrijkste doel. Doordat wij ons focussen op het gericht bereiken van je doelgroep wordt het rendement op jouw campagne aanzienlijk vergroot.

Jouw banner daar waar je doelgroep zich bevindt

Om succesvolle bannercampagnes te kunnen draaien beperken wij ons niet tot onze eigen nieuwssites. Wij hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van premium websites, zodat wij jouw banner op bijna alle relevante websites kunnen uitserveren. Ons uitgangspunt is dat jij zichtbaar bent daar waar je doelgroep zich bevindt.

Gerichte bannercampagnes dankzij data

Door het inzetten van data is het mogelijk specifieke doelgroepen heel gericht te bereiken. Door de inzet van unieke data waarover wij beschikken, kunnen wij vergaande doelgroepsegmentatie toepassen, o.a. op basis van demografische gegevens, interessegebieden, merkvoorkeuren, etc.

Blijf in beeld dankzij remarketing

Daarnaast kunnen wij ook remarketing toepassen (ook wel retargeting genoemd). Jouw banner wordt dan vaker vertoond aan mensen die je website onlangs hebben bezocht. Zo blijf je langer in beeld bij potentiële klanten.

Optimaal zichtbaar tegen een scherp tarief

De prijs voor display bannering is € 5,- per 1.000 views.

Geschikt voor

Naamsbekendheid 0
Beïnvloeden 0
Leads en verkopen 0
Klantbehoud 0

Informatie aanvragen