Lokaal zichtbaar via bannering

Bannering is erg geschikt om uw bedrijf mee onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Met display bannering kunnen wij uw doelgroep optimaal bereiken met naamsbekendheid als belangrijkste doel. Doordat wij ons focussen op het gericht bereiken van uw doelgroep wordt het rendement op uw campagne aanzienlijk vergroot.

Uw banner daar waar uw doelgroep zich bevindt

Om succesvolle bannercampagnes te kunnen draaien beperken wij ons niet tot onze eigen nieuwssites. Wij hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van premium websites zodat wij uw banner op bijna alle relevante websites kunnen uitserveren. Ons uitgangspunt is dat u zichtbaar moet zijn daar waar uw doelgroep zich bevindt.

Gerichte bannercampagnes dankzij data

Door het inzetten van data is het mogelijk specifieke doelgroepen heel gericht te bereiken. Door de inzet van unieke data waarover wij beschikken, kunnen wij vergaande doelgroepsegmentatie toepassen, o.a. op basis van demografische gegevens, interessegebieden, merkvoorkeuren, etc.

Blijf in beeld dankzij remarketing

Daarnaast kunnen wij ook remarketing toepassen (ook wel retargeting genoemd). Uw banner wordt dan vaker vertoond aan mensen die uw website onlangs hebben bezocht. Zo blijft u langer in beeld bij potentiële klanten.

Optimaal zichtbaar tegen een scherp tarief

De prijs voor display bannering is € 5,- per 1.000 views.

Geschikt voor

Naamsbekendheid 0
Beïnvloeden 0
Leads en verkopen 0
Klantbehoud 0

Informatie aanvragen