Chat with us, powered by LiveChat

Slide Ontdek nu alle voordelen van online marketing via BDUmedia: Altijd lokaal vindbaar en zichtbaar. Bekijk de mogelijkheden ONLINE MARKETING

Folderverspreiding

Bereik jouw complete lokale doelgroep met je eigen folder

BDUmedia biedt je de mogelijkheid om jouw reclamefolder een hogere attentiewaarde mee te geven. Je kunt hem samen met een regionaal goed gelezen krant in de bus laten vallen.

Het distributienet dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd staat garant voor hoge betrouwbaarheid en een correcte bezorging. Door een speciaal beloningssysteem motiveren wij ruim 3.500 bezorgers wekelijks om onze kranten goed te bezorgen. Ze trekken er dus wekelijks op uit om met 100% inzet onze kranten te verspreiden met daarin los folder materiaal.

Met krant
Het is mogelijk om in één van onze kranten jouw folder mee te geven. Omdat er een beperkt aantal folders in de krant bijgesloten kunnen worden is het belangrijk om je planning tijdig door te geven.

Met bulk
De bulkverspreiding is een verspreiding waarin het niet uitmaakt hoeveel folders er mee gaan. De verspreiding is op meerdere dagen, dit is per gebied verschillend. Het aantal te verspreiden folders van de bulkverspreiding kan lager zijn dan de verspreiding met de krant. Dit omdat er geen buitengebied wordt meegenomen.

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Wil je weten welke kansen folderverspreiding biedt? Vraag vrijblijvend advies aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.