Chat with us, powered by LiveChat
BDUvakmedia media-adviseur

BDUvakmedia geeft diverse merken in tal van branches uit, zowel in magazines als met websites, e-mailnieuwsbrieven, workshops en events. De afdeling verkoop heeft intensief contacten met onze  (potentiële) relaties en weet de relaties enthousiast te krijgen over de mogelijkheden die onze merken bieden.

Als gevolg van het vertrek van één van onze collega’s zijn we voor ons kantoor in Barneveld  op zoek naar een

MEDIA-ADVISEUR M/V (16-24 uur) met online affiniteit

Jouw baan
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen jouw klantenpakket. Je benadert vanuit ons kantoor Barneveld (potentiële) adverteerders voor het plaatsen van advertenties in verschillende media. Het initiëren van verkoopacties en het bezoeken van beurzen behoort tot de functie. Vanuit jouw kennis over de producten en de markt praat je mee over de ontwikkeling van de merken.

Wat ga je doen?
Als media adviseur weet je onze relaties te enthousiasmeren. Jij durft het gesprek over het marketingbudget aan te gaan en neemt daar alle mogelijkheden op on- en offline vlak in mee. Door goed te luisteren naar de klant ben jij uitstekend in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar een passende oplossing in een of meerdere van onze on- en offline producten. Je stelt offertes op en legt alle relevante informatie vast in het CRM-systeem. Je signaleert kansen voor de merken en neemt die ideeën en suggesties mee in het merk-overleg. Je werk is veelal op kantoor maar het komt ook voor dat je naar klanten gaat en de merken vertegenwoordigt op vakbeurzen. Je werkt nauw samen met de andere teamleden.

Wat breng je mee?

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur verkooptrainingen gevolgd;
  • Verkoopervaring;
  • Een meer dan gemiddelde interesse in media en online ontwikkelingen.

Je bent enthousiast en gemotiveerd en ziet het als een uitdaging om gesloten deuren te openen. Door jouw overtuigingskracht, verkooptechnieken en commerciële slagkracht ben je succesvol in het behalen van jouw omzetdoelstellingen. Verder ben je initiatiefrijk en een doorzetter.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke baan waar jij je verkooptalent in kwijt kunt. De kans om je verder te ontwikkelen in de wereld van uitgeven. Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu!
Enthousiast geworden? Mail dan je motivatie met CV naar werken@bdu.nl ter attentie van Ron van de Hoef, salesmanager. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Ron: 0342- 494263.