Chat with us, powered by LiveChat
media adviseur hoofddorp
Word jij het gezicht van de mooiste weekbladen in de regio? Help jij graag onze klanten hun doelgroep te bereiken met ons sterke productportfolio? Kom dan ons team versterken!  Voor onze vestiging in Hoofddorp zoeken wij een gedreven en ondernemende

 MEDIA ADVISEUR BUITENDIENST HOOFDDORP (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?
Als media adviseur buitendienst ben je verantwoordelijk voor het behalen van omzetdoelstellingen voor je eigen titels en bepaal je samen met je binnendienst collega’s en de redactie hoe de krant er uit komt te zien. Met een groot portfolio onder je arm ga je langs bij onze relaties en prospects om hen te helpen een communicatieplan te maken om hun zichtbaarheid te vergroten. Hierdoor bouw je relaties op in het gebied waarvoor je werkt en ben je een gesprekspartner met meerwaarde.  Op een creatieve manier behaal je de advertentie-omzet voor diverse uitgaven zoals kranten, online producten en specials. Verder stel je offertes op, verwerk je orders en maak je ingeleverde advertenties gereed voor opmaak. Alle belangrijke informatie leg je vast in het verkoopsysteem.

De functie van media adviseur buitendienst is een zelfstandige en veelzijdige functie, binnen een leuk team en een goede informele werksfeer. Bij de BDU is geen dag hetzelfde!

Wat neem je mee?
Je bent enthousiast en gemotiveerd om orders te scoren en ziet het als een uitdaging om gesloten deuren te openen. Je kunt je goed inleven in diverse markten en bent een echte adviseur. Netwerken zit je in het bloed en je weet het gun-effect te creëren. Door jouw overtuigingskracht, verkooptechnieken en commerciële slagkracht ben je succesvol in het behalen van jouw omzetdoelstellingen. Verder ben je initiatiefrijk en een doorzetter. Uiteraard ben je ook een leuke collega om mee samen te werken.

Verder heb je:

  • minimaal HBO- werk- en denkniveau
  • ervaring met B2B verkoop
  • bij voorkeur verkooptrainingen gevolgd en media-ervaring
  • ervaring met het opstellen van offertes
  • ervaring met CRM systemen
  • je rijbewijs B

We connect locals
BDU is sinds 1871 een dynamisch mediabedrijf. De groep bestaat uit BDU Holding en de werkmaatschappijen BDUmedia, BDUprint en BDUvakmedia.

BDUmedia is gespecialiseerd in online en offline lokaal nieuws. Met onze nieuwsmerken hebben wij het grootste lokale bereik in Nederland en bereiken we online meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Met ruim 170 medewerkers en rond de 500 freelancers werken wij hard aan onze ambitie om hét platform te bieden dat ondernemer en consument met elkaar verbindt. Een groot bereik en een hoge attentiewaarde maken de lokale nieuwsmerken tot een aantrekkelijk podium voor ondernemers.

Het verkoopteam in Hoofddorp bestaat uit 5 media adviseurs binnendienst en 6 media adviseurs buitendienst. Je werkt aan je eigen titel(s) en samen bedenk je nieuwe initiatieven en specials. Je bent veel onderweg en bij klanten. Een lease-auto behoort daarom ook bij de functie.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je mailen naar werken@bdu.nl
. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert van Ginhoven (Uitgever Haarlem b.v.) 06-53517723.