Chat with us, powered by LiveChat
BDUvakmedia media-adviseur
Help jij graag onze klanten hun doelgroep te bereiken met ons sterke productportfolio?  Word jij het gezicht van de mooiste weekbladen in de regio? Kom dan ons team versterken! Voor onze vestiging in Alkmaar zoeken wij een gedreven en ondernemende

MEDIA ADVISEUR BUITENDIENST 32-40 uur per week

voor de regio van Nieuwsblad de Kennemer.

Wat ga je doen?
Als media adviseur buitendienst ben je verantwoordelijk voor het behalen van de advertentie-omzet voor je eigen titels. Je bezoekt onze relaties en prospects. Door goed te luisteren naar de klant ben jij uitstekend in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar een passende oplossing in een of meerdere van onze on- en offline producten. Voorbeelden zijn banners op nieuwssites, bedrijfsvideo’s, branded content en krantenadvertenties. Verder stel je offertes op, verwerk je orders en maak je ingeleverde advertenties gereed voor opmaak.  Alle belangrijke informatie leg je vast in het verkoopsysteem.

De functie
De functie van media adviseur buitendienst is een zelfstandige en veelzijdige functie, binnen een leuk team en een goede informele werksfeer. Het verkoopteam in Alkmaar bestaat uit 10 media adviseurs binnendienst en 8 media adviseurs buitendienst. Je werkt aan je eigen titel(s) en samen bedenk je nieuwe initiatieven en specials. Bij de BDU is geen dag hetzelfde!

Wat neem je mee?
Je hebt een passie voor nieuwsmedia. Je bent enthousiast en gemotiveerd om orders te scoren en ziet het als een uitdaging om gesloten deuren te openen. Je kunt je goed inleven in diverse markten en bent een echte adviseur. Netwerken zit je in het bloed en je weet het gun-effect te creëren. Door jouw overtuigingskracht, verkooptechnieken en commerciële slagkracht ben je succesvol in het behalen van jouw omzetdoelstellingen. Verder ben je initiatiefrijk en een doorzetter. Uiteraard ben je ook een leuke collega om mee samen te werken.

Verder heb je:

  • minimaal MBO- werk- en denkniveau;
  • ervaring met B2B verkoop, bij voorkeur ook met online producten;
  • bij voorkeur verkooptrainingen gevolgd en media-ervaring;
  • bij voorkeur een goed netwerk in de regio Kennemerland;
  • ervaring met het opstellen van offertes en ervaring met CRM systemen;
  • je rijbewijs B.

Je bent veel onderweg en bij klanten. Een lease-auto hoort daarom ook bij de functie.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je mailen naar werken@bdu.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees Pater (Teamleider verkoop buitendienst) 06-11767887.