Chat with us, powered by LiveChat
header financiele administratie

Als gevolg van het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een

Medewerker financiële administratie
standplaats Barneveld, 36-40 uur per week

Afdeling/functie-inhoud
Binnen de afdeling financiële administratie wordt de gehele financiële administratie van BDUholding en haar dochterbedrijven uitgevoerd. Alle expertise op het gebied van accounting en alle daarvoor relevante processen en systemen is hier gebundeld. De afdeling zorgt er voor dat het grootboek sluitend is, dat alle boekingen tijdig en juist zijn ingevoerd en dat de volledigheid is geborgd.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het voeren van de grootboekadministratie waaronder de verwerking van kas- en bankmutaties en het boeken van journaalposten. Ook verzorg je de crediteuren- en de debiteurenadministratie. Je verricht belastingaangiften en levert informatie aan voor de maandrapportages. Samen met drie andere collega’s zorgen jullie ervoor dat de financiële administratie altijd op orde is.
Als medewerker financiële administratie rapporteer je aan de coördinator financiële administratie.

Over BDU
De koninklijke BDU is een in Barneveld gevestigde groep van elkaar versterkende ondernemingen die gespecialiseerd is in het creëren, exploiteren en produceren van online en offline lokaal nieuws en vakinformatie. De groep wordt gevormd door BDUholding en de werkmaatschappijen BDUvakmedia, BDUlokalemedia en BDUprint. Ook zijn er samenwerkingen met andere uitgeverijen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld MBO-4 administrateur of MBA;
  • Je beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Je kunt goed plannen en organiseren en samenwerken. Je bent flexibel, klantgericht, pro-actief, resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch sterk;
  • We zijn op zoek naar kandidaten die leergierig en ambitieus zijn.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Wets, coördinator financiële administratie, 0342-494208. Je sollicitatie mail je uiterlijk maandag 17 december naar werken@bdu.nl ter attentie van Inge. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 19 en donderdag 20 december.