Kennis maken met: Suzanne van de Weijgert

Mijn naam is Suzanne van de Weijgert en ik woon met mijn man en 2 tiener zoons in Hoofddorp.
Ik wandel veel met onze hond, lees veel, en bezoek , nu helaas al even niet, graag alle rommelmarkten en jaarmarkten in de regio.

Ik werk al ruim 12 jaar in de media, waarvan in het verleden enkele jaren voor de BDU. Na kort een zijstap buiten de media gemaakt te hebben, bleef de liefde voor lokaal nieuws en het contact met ondernemers mij aantrekken.

Op een gegeven moment ben ik door een oud collega gewezen op een vacature die vrij kwam bij BDU  voor het kantoor in Hoofddorp, waar een aantal van mijn oud collega’s inmiddels werkte, en heb ik toch weer gekozen voor de lokale nieuwsmedia.
 

Ik heb altijd met veel plezier voor BDU gewerkt en ik was dus ook blij verrast dat mij gevraagd is om terug te komen in een nieuwe rol als Media Adviseur voor Lokaalaanzee.nl.

In dit gebied liggen veel van mijn voetstappen, want als kind brachten wij onze zomervakanties vaak door in de Kennemerduinen.

Suzanne van de Weijgert

Dit is een geheel nieuw project waarbij ik nauw samenwerk met mijn collega’s van de redactie. Lokaalaanzee.nl is een nieuw online platform boordevol nieuws en achtergrondverhalen uit de kuststreek Bloemendaal, IJmuiden & Zandvoort. In dit gebied liggen veel van mijn voetstappen, want als kind brachten wij onze zomervakanties vaak door in de Kennemerduinen ( Het bunkerdorp “Het Schuitegat” en later ook wel wat luxer op de Lakens in een stacaravan). Ik heb op school gezeten op de Mavo in Bloemendaal en fietste hiervoor vanuit Amsterdam West ( dat was zeker niet altijd een pretje) maar daardoor ken ik het gebied wel goed. Bij mooi weer vinden we het leuk om naar Zandvoort te gaan waarbij we steevast een rondje lopen van het strand naar het kerkplein, daar een drankje drinken of een ijsje eten en ons even toerist in eigen land voelen.

Door de Covid maatregelen is alles anders, maar ik benader toch zoveel mogelijk lokale ondernemers om ze te vertellen over Lokaalaanzee.nl en welke mogelijkheden we op dit platform bieden. Ook tijdens deze onzekere tijd is het belangrijk om ook voorbereid te zijn op de tijd ná Covid en om als bedrijf zichtbaar te blijven. Zo kun je al op een zéér laagdrempelige manier 24/7 vindbaar zijn door de bezoekers van onze site d.m.v. een bedrijfspagina in onze bedrijvengids die we aanbieden als onderdeel van lokaalaanzee.nl.

Contact opnemen met Suzanne?  Tel: 06-21171335 of mail naar s.v.d.weijgert@bdu.nl