Chat with us, powered by LiveChat

Koninklijke BDU bestaande uit Media en Print maakt een belangrijke transitie door van een traditionele uitgeverij van kranten naar een data gedreven, online mediabedrijf. Wij zoeken een veranderingsgezinde

HR Business Partner (32 – 40 uur)

In deze zelfstandige allround HR-functie adviseer je gevraagd en ongevraagd over HR-onderwerpen op het gebied van organisatieontwikkeling, -inrichting en -verandering en de impact daarvan. Je maakt deel uit van het MT en je helpt de veranderingen in een stroomversnelling te brengen. Door jouw ervaring, organisatiesensitiviteit en inlevingsvermogen ben je in staat medewerkers op de juiste manier hierin mee te nemen. En om het management te coachen bij hun rol hierin.

Je signaleert proactief verbeterkansen en doet concrete voorstellen om HR-processen te verbeteren. Je speelt een actieve rol in de verdere ontwikkeling van het HR-beleid, onder meer door een bijdrage te leveren in projecten met HR componenten.

Je bent adviseur voor een aantal bedrijfsonderdelen in Hoofddorp, Gorinchem en Barneveld. Je adviseert t.a.v. groei- en verbetertrajecten en arbeidsrechtelijke kwesties.

Het HR team bestaat verder uit een salarisadministrateur en een medewerkster HR. Je werkt nauw samen met de directie, waar je aan rapporteert. Je standplaats is kantoor Barneveld en daarnaast werk je op bovengenoemde locaties.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een stevige, empathische persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht die als gesprekspartner voor het management kan fungeren. Tegelijkertijd heb je een pragmatische insteek en denk je in praktische oplossingen.
  • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding (HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie) en hebt zo’n 5 jaar jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met veranderingsprocessen.

Wat biedt Koninklijke BDU jou?

  • Een organisatie waarin je volop ruimte krijgt voor jouw ideeën en inbreng
  • Een sleutelpositie in de verdere ontwikkeling van Koninklijke BDU
  • Een arbeidscontract voor 7 maanden met zicht op verlenging
  • Een marktconform salaris en o.a. een arbeidsvoorwaarden keuzepakket
  • Een hecht team met een goede sfeer
  • Ervaring opdoen met scrum werkwijze
  • Veel ontwikkel- en organisatie vraagstukken waar jij jouw tanden in kunt zetten

Enthousiast geworden?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk voor maandag 16 december a.s. naar werken@bdu.nl ter attentie van Marleen den Houter (interim HR Business Partner). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen op telefoonnummer 06-51585214.

Wie zijn wij?

Koninklijke BDU bestaat sinds 1871 en is een belangrijke speler in de lokale en professionele mediabranche. Ruim 200 medewerkers en rond de 400 freelancers werken hard aan onze ambitie om hét platform te bieden dat lezers en ondernemers met elkaar verbindt.
Met onze kranten bereiken we wekelijks 1,5 miljoen huishoudens en zo’n 3,75 miljoen mensen in Nederland. Onze nieuwswebsites bereiken meer dan 1,1 miljoen mensen per maand. Bekende namen zijn o.a. Barneveldse krant, Ede Stad, Stad Amersfoort, Soester Courant, De Stad Gorinchem, HCnieuws en Haarlems Weekblad. Met onze vakbladen bereiken we ondernemers in onder andere de Beauty, Bouw, Transport en Logistiek en Zuivel.