Chat with us, powered by LiveChat

Lokaal zichtbaar via Display Bannering

Wil jij de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten onder jouw doelgroep? Dan is Display Bannering een mooie oplossing voor het effectief verspreiden van jouw boodschap.

Gericht adverteren

Met Display Bannering kun je gericht adverteren op basis van geografie, onderwerpen en specifieke websites. Op deze manier kun je een specifieke boodschap aan je doelgroep tonen. Jouw banner kun je zichtbaar laten zijn op miljoenen websites, video’s en apps.

Remarketing

Wil je graag onder de aandacht komen bij eerdere bezoekers van jouw website? Dan is remarketing met display Bannering interessant. Met remarketing laat je een banner zien aan de bezoekers van je website en kun je ze opnieuw bereiken, terwijl ze op andere websites aan het kijken zijn. Wil je meer informatie over wat je met display Bannering allemaal kunt? Kijk dan de video hiernaast.

Verschillende mogelijkheden

Wil je display Bannering inzetten? Dan zijn er verschillende formaten en plaatsen op websites waar je zichtbaar kunt zijn met jouw banner. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en de aanleverspecificaties.

Marketing strategie 

Display Bannering als onderdeel van je totale marketing strategie? Neem dan contact op via het formulier en laat je adviseren door één van onze online marketing specialisten. 

Onze Display Bannering specialisten

Informatie of quickscan aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
John
Anne