Chat with us, powered by LiveChat

Lokaal zichtbaar via Display Bannering

Wil jij de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten onder een gerichte doelgroep? Dan is Display Bannering een mooie oplossing voor het effectief verspreiden van jouw boodschap.

Gericht adverteren

Met Display Bannering kun je gericht adverteren op basis van doelgroepen, onderwerpen, zoekwoorden en specifieke websites. Op deze manier kun je een specifieke boodschap aan je gewenste doelgroep tonen. Jouw banner kun je zichtbaar laten zijn op miljoenen websites, video’s en apps.

Remarketing

Wil je graag onder de aandacht komen bij eerdere bezoekers van jouw website, wanneer er geen conversie heeft plaatsgevonden? Dan is remarketing met display Bannering interessant. Met remarketing laat je een banner zien aan deze doelgroep en kun je ze opnieuw bereiken, terwijl ze op andere websites aan het kijken zijn. Wil je meer informatie over wat je met display Bannering allemaal kunt? Kijk dan de video hiernaast.

Verschillende mogelijkheden

Wil je display Bannering inzetten? Dan zijn er verschillende formaten en plaatsen op websites waar je zichtbaar kunt zijn met jouw banner. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden:

Mogelijkheden en aanleverspecificaties

Bannerformaten

De volgende bannerformaten zijn het meest gangbaar en adviseren wij voor bannercampagnes:

Medium Rectangle (300 x 250 pixels)

 

 

 

 

 

 

Leaderboard (728 x 90 pixels)

 

 

 

 

 

 

Skyscraper (160 x 600 pixels)

 

 

 

 

 

 

Technische specificaties (.gif)

  • Bestandsgrootte: max. 150 kb
  • Maximale animatie lengte: 15 seconden
  • Layout: Advertentie moet duidelijk te onderscheiden zijn van reguliere content (duidelijke omkadering, zichtbare logo’s, etc.)

Technische specificaties (HTML 5)

HTML 5 advertenties moeten voldoen aan de eisen die gesteld worden door het advertentiesysteem Delta Projects. Je kunt deze hier lezen.

Display Bannering als onderdeel van je totale marketing strategie? Neem dan contact op via het formulier en laat je adviseren door één van onze online marketing specialisten. Wil je alvast kennismaken met ons online team? Klik dan hier.

Onze Display Bannering specialisten

Informatie of quickscan aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Colinda
John
Anne