Chat with us, powered by LiveChat

Deel jouw expertise in één van onze titels

Wil je jouw expertise en unieke ondernemersverhaal via een column met onze lezers delen?

Dan is een column in onze nieuwe rubriek ‘de specialist’ wellicht een goede keuze voor jouw onderneming. De rubriek bevindt zich op één van de best gelezen pagina’s van onze nieuwstitels en speelt in op de nieuwsgierigheid van de lezer. In iedere column is een persoon aan het woord die expert is op een bepaald vakgebied.

De column verschijnt samen met het maandelijkse interview ‘op de man/vrouw af’. In deze rubriek wordt een lokaal persoon uitgelicht die iets heeft betekend voor de samenleving, een evenement organiseert of een jubileum viert. De pagina wordt zeer goed gelezen waardoor ook deze column een grote attentiewaarde bezit.

Deze column is een mooie manier om een actueel nieuwsonderwerp, dilemma of voorlichting over een bepaald product uit te lichten en de lezers bekend te maken met jouw diensten. Het artikel wordt in de betreffende week tevens online doorgeplaatst inclusief link. Op deze manier is jouw onderneming zowel on- als offline optimaal zichtbaar binnen het nieuwsmerk.

Je plaatst een column al vanaf €395,- per plaatsing. Neem contact op met jouw media adviseur of vul het contactformulier in om vrijblijvende informatie te ontvangen.

De columns verschijnen maandelijks in diverse edities. Neem contact op met jouw media adviseur om de beschikbare titels op te vragen.

Ik wil graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom deze rubriek?

Lokale bekendheid

Online doorplaatsing

Hoge attentiewaarde

Bekijk onderstaande voorbeelden van column ‘de specialist’