Aan de slag met Content Marketing

Wil je (nieuwe) klanten binden aan jouw bedrijf, maar weet je niet hoe? De oplossing hiervoor is Content Marketing! Door het voortdurend aanbieden van relevante content, op het juiste moment, via het juiste kanaal, ben je off- en online optimaal zichtbaar, straal je autoriteit uit en word je een kennispartner. Je levert eerst relevante content aan relaties, wat uiteindelijk wordt beloond in nieuwe klanten. Hierbij is een goede contentstrategie onmisbaar.

Onze oplossingen voor Content Marketing

Goede Content Marketing begint met de basisteksten van een website, aangevuld met inhoudelijke blogs, social media posts en branded content. Maar ook video is een belangrijk contentkanaal, denk hierbij aan productvideo’s. Maar waar moet je beginnen? Onze content specialisten denken graag met je mee. Op basis van jouw marketingdoelen en doelgroep werken zij een contentstrategie uit en helpen ze bij de uitvoer. Wij kunnen je ondersteunen bij:

Ik wil graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontwikkelen van een contentstrategie

Blogposts

Webvertorials en Branded Content

Social media

Webteksten

Videoproductie

Onze Content Marketing specialisten:

Content Marketing specialist JeroenJeroen Janssens

Jeroen is Senior Media Adviseur bij BDUmedia. Hij is specialist in content-, en videomarketing en SEO. Door zijn jarenlange ervaring kan hij perfect adviseren over wat voor jou nodig is om beter gevonden te worden in Google.

Content Marketing specialist Leonie

Leonie Oosterhoff

Leonie is Online Media Adviseur bij BDUmedia. Zij is o.a. specialist in content marketing en SEO optimalisatie. Haar frisse en scherpe blik zorgen voor een perfect advies over welke middelen je het beste kunt inzetten om beter gevonden te worden in Google.

Content Marketing specialist WilfredWilfred van den Brand

Wilfred is Coördinator online en houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen van proposities waarmee ondernemers succesvol invulling kunnen geven aan online marketing. O.a. specialist in: content marketing, SEO en affiliate marketing.